Halsont

Jag blev verkligen sjuk. Igår var jag helt utslagen. Orkade inget. Hostade, hade ont i halsen o de tvar jobbigt att andas. Hade feber till o från också. Idag känns det som tur var mycket bättre så jag tror jag klarar av o jobba de fyra timmar som det är tänkt idag. Bör orka stå ut även om det skulle vilja sig så illa att febern kommer tillbaka idag cokså. Men det känns inte alls som det.

Igår blev det slömupp dag för hela slanten o dagen idag börjar likadant. Både NS o jag känne rför o ta det lugnt eftersom vi inte behöver göra nått vettigt egentligen.sjuk?

Redan häromdagen började jag känna att min hals var lite konstig. Men det gick snabbt över. Igårkväll så var den helt knasig när jag skulle sova. Fick harkla mig o hosta helatiden. Idag känner jag definitivt att det är en förkylning på G. Så nu är det bara o preparera o motarbeta så gott det går. Sitter här med en stor kopp te o ska se om det kan hjälpa halsen något.

Börjar jobba kl 12.30 idag. Men ska åka in tidigare till stan. Har nämligen lovat o svänga förbi nått kondis o köpa en tårta till personalen för o höja motivationen inför påskstressen som är nu. Igår var det sannslöst o idag räknar vi med att det ska vara värre.


6 timmar övertid

Igår skulle jag egentligen jobba 14.30-20.15. ist blev det 12.00-20.30 Idag skulle jag jobabt 8.00-15.00 ist blev det 8.00-18.30. Det blir 6 timmar övertid. Lika mycket som ett helt arbetspass för mig oftast är i o med att jag inte har heltid. Det märks verkligen att det är påsk o att folk handlar extremt mycket mat. Mitt dyraste köp var på 2035kr men flera ä ruppe över 1500kr. Tycker det är sanslöst mycket pengar o slänga på mat. Men en del har väl stora familjer dä rdet går åt så mycket.


Statistik

Nu har jag skrivit över 300 inlägg i bloggen. Besöksantalet är över 7300 och det är 24 olika nationer som besökarna kommer ifrån.

Snöblind - Kan Själv

Länk till videoklipp på youtube
Jag saknar inte känslan av din hud mot min
Och jag saknar inte när vi dansar kind mot kind
Jag saknar inte när du följde med mig hem
Och jag saknar inte när du var min bästa vän

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig

Jag saknar inte dina läppar mot min hals
Jag saknar inte när du höll mig hårt i hand
Jag saknar inte dina lugna andetag
Jag saknar inte hur fantastiskt allting var


Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


Och du gjorde mig så knäsvag
Det var då allting var så underbart
Men nu lämnar du mig ensam
Men jag klarar mig ändå
För jag behöver inte nån som dig

Jag saknar inte när du var min bästa vän

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig sjä

 

lv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig

 


Slö

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt. Hade storslagna planer på o ut o springa. Men blev fö rmätt efter maten o det toppades sedan med att huvudvärken jag hade efter jobbet återkom. Så ist slöade jag en stund vid datorn o sen blev det tv för hela slanten.

Har tittat på en unge i minuten. Har sett varje avsnitt från start. Börjar tycka det följer samma mönster varje gång. Vilket inte är så skoj.

Nu har NS o jag precis tagit en kort promenad ner till garaget. Vi var tvugna till o kolal lite text på däcken som är ute till försäljning o sen även försöka oss på o mäta nån form av mönsterdjup. Det var mellan 4-5mm beroend epå däck o smutsighetsgrad.

Nu är det dags o krypa ner i sängen. Huvudet bultar ännu o jag har en lång dag på jobbet imorgon.

Däck byte

I helgen bytte NS däcken på min bil. Tyvärr var det en skruv som stack in i det ena så luften bara pös ut. Fick behålla ett vinterdäck på o köra in till däckfirman idag efter jobbet. Trodde de skulle bli tvugna o byta hela äcket med tanke på att hålet var rätt stort (enligt mig). När jag kommer int till firman så börjar det med att Mr nisse där inte kunde hitta hålet. Men jag hjälpte till o då gick det bättre. Jag visste ju på ett ungefär var det var. Sen så fick jag veta att om man hittar en spik elelr skruv elle rlikannde i däcket ska man låta det sitta kvar. För då vet de på däckfirman hur hålet ser ut. MEn jag berätta att den suttit snett in. Då kör människan in en stor syl i hela däcket!?!?! Så hålet blev ännu större o all luft pös ut. Men det var antagligen en del i processen laga däck. För sen fixade han till det på ett kick. Hängde tyvärr inte riktigt med i vad som hände då det kom en annan nisse o började prata med mig plus att jag fick köra in bilen på upphissningsanordningen. De var nämligen vänliga nog o byta däcket åt mig på plats.

Jag trodde hela alltet skulle bli dyrt. Det kostade bara 150kr.


Till Salu

Jag o NS har en annons ute på blocket där vi sälger lite däck o fälgar som legat i graget o samlat damm till ingen nytta.

Länken hittar du här.

Så behöver du något av det nedan så är det bara o svara på annonsen.


SilverCrest Epilator

I Veckan så köpte jag en Epilator på jobbet. Vi sålde en från lidls vanliga märke SilverCrest. Jag är rätt skeptisk till epilatorer då jag tror det ska göra förbaskat ont o slita ut håret med rötterna. Sen har jag fått för mig att pincetterna på maskinen ska kunna få tag på huden ist för håren o slita bort bitar så det gör svinont. Men köpte en ändå för o testa. Kostnaden var ju endast 199kr.

Väl hemma packade jag upp den o satte den på laddningen ett tag. Jag var svin nervös när det väl var dags o testa. Men det var verkligen inte alls så farligt som jag trodde. Det kändes det gjorde det men det var inte alls sån smärta som jag trodde. Det kändes ungefär som om man drog ett band som skickade ut små små elektriska stötar på benet hela tiden. O ju mer man körde ju mindre kändes det. Var hel nöjd faktiskt o resultatet blev riktigt bra. Hoppas nu att det tar ett bra tag innan håret växer ut igen på benen.

Jag rekomenderar att man ska våga testa.


Djur

Kvinnor behöver 4 djur för att vara lycklig.
En jaguar i garaget, en mink i garderoben, en hingst i sängen & en åsna som betalar allt.
Mannen däremot är helt nöjd med en liten mus !Om flytten

Efterom jag inte uppdaterat så mycket så ska jag göra det extra mycket idag.

Flyttstädade hela lägenheten i torsdags. Var riktigt svårt o putsa fönstrena o jag vart inte hlet nöjd med resultatet. Så jag trodde jag skulel få gör aom det under besiktningen. På fredagen så väntade jag in besiktningskvinnan o den nya hyresgästen. Den nya hyresgästen kom först. Så jag gick igenom lite grejer med henne. Bland annat frågade jag om hon ville ha den duschhyllan jag köpte i vintras som jag nu inte skulel ha någon användning för. Hon ville gärna ha den. Vilket jag tyckte var bra då jag slapp släpa med mig den hem för o sen bara montera i sär o slänga. Det var ju absolut inget fel på den så hon blev nog bara nöjd.

När mesiktningskvinnan kom så vart jag lite nervös över resultatet. Det är nämligen bara andra gången jag gör en sån här besiktning. Förra lägenheten slapp jag eftersom hyresvärden där var så slarvig att det inte han planeras in innan mitt kontrakt hade gått ut o nycklarna lämnats över. Iaf så gick hon igenom hela min lägenhet o prickade av på ett protokoll. Hon kommenterade att fönstrena såg ovanligt rena ut (What?!?!?) jag höll god min o sa inget om hur svårt jag haft med o få det halvbra. Men tyckte hondet var rent så var jag nöjd. Jag ahde iaf inte godkänt det. Hon tyckte även det var bra att jag inte gjort så mycket hål i väggarna. Lite kul det också för jag har haft mycket saker på väggarna. Men eftersom det var helt nytapetserat var det lätt o bara nypa igen tapeten efter de hål jag gjort när jag väl tog bort de små spikarna igen. Så av 30 hål kanske 5 syntes.

Under tiden som jag bott i lägenheten har det inte funnits någon klädhängare eller hatthylla. Det var först nu under besiktningen som jag fick veta att det SKA finnas i ALLA lägenheter. Så det var en miss från deras sida att de inte satt upp någon. Jag hade ju inte brytt mig o därför inte sagt till.

Fick fullt godkänt på besiktningen o kunde glatt lämna över nycklarna o lämna den lägenheten bakom mig.Mer trädgård.

Idag ägnade jag o NS hela dagen åt trädgården. Jag klippte ner ett träd som vi har mot gatan som fått växa sig alldeles för vilt. Det spretade bara rakt upp o hade för mycket onödiga grenar. Klippte  nog ner trädet så pass mycket attd et bara blev hälften så högt. Nu hoppas jag att grenarna ska börja växa lite i sidled o  inte bara rakt upp. Så det blir lättare o skapa lite form på trädet. Det är lite spännade också för varken jag eller NS har den blekaste aning om vad det är för sorts träd. Jag tror att det är ett fruktträd. Men det är för litet ännu för o bära frukt så vi ska få se vad det kan vara. Sen grävde jag om hela mitt lilla trädgårdsland. Det är ca 1.5x1.5 meter o inte stort alls. Förra året hade jag lite sockerärtor o sallad där. I år funderar jag på o enbart köpa färdiga krukor med olika sallad o kryddor o plantera i landet. Vill ha sockerärtor någonstanns också men måste hitta något bättre ställe o ha dem på.

Efter landet gav jag mig på björnbärsbuskarna. Rensade bort de döda skotten från förra året. Buskarna växer i ett stort land, men hela botten är full av Kirskål. Förra året började jag med o gräva upp hela landet. Dels för o plantera om vissa av björnbärsbuskarna o dels för o få bort kirskål. I år gör jag samam sak men nu enbart för o få bort Kirskålen.  Det är super svårt o bli av med kirskål o man får verkligen kämpa. Men har mina funderingar på o börja fuska med lite roundup.

Efter björnbären gav jag mig på o ränsa ur lite buskar från gamla döda grenar så de skulel ta sig bättre o se finare ut. Sen hade jag en häck där det växte en klängväxt i. Denna klängväxt dödade sakta men säkert häcken så den skulle bort. Var ett jäckla slitande för o lyckas rycka ur den o klippa av den på rätt ställe. Men tillsist fick jag bort det som växte på fel plats. Blev ett hål i häcken där det varit som värst. För hoppningsvis återhämtar sig häcken snabbt o det kommer inte synas så mycket.

Det sista jag ägnat mig åt är även det som tagit mest tid. Nedanför häcken som jag precis nämn finns ett land. Det ligger i en slänt nedanför häcken ner mot gräsmattan. I landet ligger det stora stenplattor som ska gränsa av de olika växterna. Men i landet växer det mest bara gräs. Så jag har startat projekt "Ta-tillbaka-landet-från-ogräset". Det är riktigt tungt. För gräset är ungefär lika frodigt som en gräsmatta. O mitt i på vissa ställen finns det vissa växter. Stötte på något med ett rikigt segt rotsystem med stora tjocka täta rötter. Fick dela upp denna sak i fyra delar inannd en ens lossnade från jorden. Vart grästuva jag får bort måste jag dessutom skak ur så mycket jord som möjligt. Dessutom är stenarna både ivägen o flyttar för lätt på sig. Kommer kanske få plcoka bort all sten o lägag ner dem efteråt för att det ska bli bra. Landet är ca 2m brett o 5m långt. Så det kommer ta sin tid. Har gjort ca 1.5 meter hittills så det är inte så mycket. Men fyllt en hel skottkärra med grästorvor o gammla växter.
Väntade ett år med o börja med detta projekt för o kunan se om det växte nått spännande i landet innan ajg grävde om det. Men nu vet jag att det ända som finns är lite krokus på våren o illa medfarna gröna grejer på sommaren. Inget som det behövs sparas på än så länge. Så kan gräva upp allt o plantera om helt nytt sen när jag är klar.Trädgårds fix

Jag har varit ledig hela helgen och NS jobbade enbart lite igår förmiddag. Undertiden som NS var iväg bestämde jag mig för o vara ute i trädgården en stund innan  min mamma skulel titta förbi o hämta en madrass till den säng som vi körde ut till dem i förra veckan. Det var den säng jag hade i lägenheten som nu inte får plats i huset hos mig o NS. Vi har redan en gäst säng i samma storlek o behöve rinte en till. Mamma ville gärna ha den så då fick hon det.

Under lördagen blev det mest att jag städade i trädgården. Rensade bort gamla vissna buskar o löv o gräs från förra säsongen. Började klippa lite på den ena häcken men orkade inte ta fram den eldrivna sågen så det blev inte mycket gjort eftersom jag tröttnade snabbt på o hålla på med saxen.

När mamma hade varit här fick jag ett samtal av NS. Hans mamma och hennes kille var i trakterna under dagen så de tänkte titta förbi när de åkte hemmåt igen. Så det blev till o gå in o städa inne. Det pysslade jag emd fram tills dess att NS kom hem från jobbet vid 13.30 tiden. Då packade vi ihop oss i bilen o drog in o handlade. Vi hade ju bestämt oss för o grilla så det fick bli det även om vi blev 4 pers ist för två. När vi stod på parkeringe ringde NS mamma o sa att de snart var framme. Så det fick bli snabb handlat.

Det blev en trevlig kväll med gott grillat o massa prat. Eftersom De hade en bit o åka stannade de inte så länge. Runt halv 18 så gick NS o jag ut o fortsatte i trädgården. Iaf jag, NS hade fullt upp med bilarna o garaget. han skulel byta däck på min bil. Då upptäckte han en skruv i det ena däcket. När han fått bort den vart det pyspunka. Så på måndag ska jag int till en däckfirma o se om de kan hjälpa mig o laga det elle rom jag måste köpa ett nytt däck.

Jag fick iaf häckarna klippta där på kvällen. Går mycket fortare med en eldriven häcksax än en som man står o kämpar med för hand.The Mean kitty Song

Tyvärr så gick inte detta klipp att bädda in så det fick bli en länk ist. http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOoI got this little kitty about 2 months back
he was the nicest little kitty, now a pain in my crack
This little kitty is a ninja, always stalking my feet
This little kitty is a warrior you know what I mean

he's an evil little kitty look what he did to my hand
tries to get in trouble in any way that he can
I could give this cat a toy, but he'd rather have the wrapper
and I will always give him water, but he still drinks from the crapper

You could lock him in a closet and he just won't care
kitty chews on my shoes and he licks my hair
always scratching on my favorite chair and jumping on the couch
playing in the window sills and tearing through the house

He's so full of energy and easily amused
kitty will attack anything that moves
Causing trouble, starting battles just so he could be a little part of
he's a meanest little kitty so we named him sparta

Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite

Where'd you go
are you stalking me?
are you under the couch, quite possibly
ears laid back so you don't get caught
ready to pounce my leg with everything that you got

I know you're probably watching me from across the room
concentrating contemplating on attacking me soon
You're not invisible kitty, I'm gonna find you first
Come out come out before I make things worse

I've seen where you hide and I know where you've been
Hey kitty why don't you give in
Even if you try to sneak up on me, I'm prepared
Cause I've got my safety gear on and I'm not scared

I think I hear a kitty cat under the bed
I know your making noises just to mess with my head
You can stalk me all you want, but I'm not your pray
cause you always seem to find me first, but not today

Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
Come on out, I'm gonna get you now

I've got 'em cornered
and now he's mine
He's not gonna get away this time
I'll snatch him up fast before he can blink and then...
Aw man! He's asleep in the sink

What is with this cat? I'm confused
He's got a bed, but it's never been used
In every waking moment, kitty's out for the fight
then [fart] next minute kitty's out like a light

How could I let this creature live inside of my home
I gotta keep an eye on him when I'm on the phone
I'm a little afraid to leave this cat all alone
this kitty may destroy everything that I own

Look at him now, I kinda feel bad
He's the best little cat that I've had
and the one big thing I forgot to mention, was that
He wasn't fighting, he just wanted attention

Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
little bitty kitty wanna bite bite bite
Hey little sparta what is with all the fight
showing love, that's all this kitty does

Flytta flytta flytta

Känns som om mina inlägg här inte handlar om annat än flytten. Idag tog jag o NS hit det sista av det som fanns i min lägenhet. Så nu är det bara städgrejer kvar så jag kan få rent. Har ägnat förmiddagen åt att bära o köra grejer. Sen blev det vila. Började läsa på den nya boken i "Ayla" serien. O har nu läs några kapitel. Sen när jag hade lite krafter o ork igen så var det dags o börja ta tag i saker här hemma. Har möblerat om i vardagsrumme to fixat en del. Ska ordna det mesta imorgon eftersom jag är ledig då o har hela dagen på mig. Kommer ha fullt upp. Har skruvat ihop hyllan som jag visade på bilden i ett av de tidigare inläggen. Så allt som ska stå i den ska packas upp imorgon. Det är typ 4 stora kartonger med böcker o annat.

Om jag hinner o det är fint väder tänker jag även hålla på lite i trädgården i morgon. Vill helst om det går slippa att åka in till stan på min lediga dag.


Lista

Senaste
Låt du hörde: Pach up - Eliza Doolittle
Film du såg: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Mat du åt: SHamburgare och pommes
Kram: NS gav mig en kram förut
Puss: Fick allt en puss av NS samtidigt med kramen.
Känslan: Trött, börjar bli sent nu på söndagkvällen.
Resa: Har inte gjort någon resa på länge. Senaste som räknas var väl till stockholm i februari.
Glädje: När NS kom hem förut.
Dröm: Minns inte.
Person du träffade: NS
Personen du pratade i telefon med: Pizza Nissen
Personen du fick sms av: NS
Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig ätit
Gången du var utomhus: Förut idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: jul?
Saken du köpte: mat, förut idag.Dags för jobb

Nu är det på tiden jag gör i ordning mig inför jobbet om jag ska hinna. Var riktigt skönt o få sovmorgon idag eftersom jag jobbat så mycket på sista tiden. Komme rjobba 6 dagar i sträck den här veckan o komma upp i runt 50 timmar. Det känns så där lagom skoj i kroppen när man dessutom håller på o flyttar för fullt. Har massor o göra hela tiden.

Hoppas helgens jobb går smidigt o att det inte blir för stressigt med o flytta sakerna. NS o jag funderar dessutom på o dra iväg till stor stan o gå o leta rätt på var sin cykel o köpa. Det skulel få oss o förflytta oss både billigare o hälsosammar o dessutom ge oss nått skoj o göra på fritiden.


Planlösning

Så här ser det ut i huset där jag kommer bo ihop med NS nu.

1 vecka kvar

Om en vecka är det dags o lämna ifrån sig nycklarna till lägenheten. Som det är nu så står det kvar en stor bokhylla. En skänk o köksbordet. Tror även det står två stora kartonger med böcker i vardagsrummet eftersom jag inte kan hitta dessa lådor här i huset. Det är iaf va jag vet finns kvar i lägenheten. För de senaste gångerna är det inte jag som flyttat hit saker utan NS o en vän till honom. Det står även lite grejer i förrådet. Men där snackar vi om ca tre kartonger så det är inget.

Morgonen har jag ägnat åt o städa i ordning det senast flyttlasset som blivit ståendes i vardagsrummet. Där har det stått o drällt sedan helgen. Så det var dag so ta tag i det nu eftersom det kommer ett nytt lass denna helgen. Förhoppningsvis det sista. Jag har gjort i ordning i gästrummet så det är bara en massa lakan o grejer som ska vikas o läggas in i garderomb kvar. Men eftersom det är så stora skaer vill jag ha hjälp av NS för att det sk abli bra. Viker jag själv blir det bara knöligt o tar mer plats.

Har även sorterat lite i garderober o fixat. både i den stora garderoben i hallen o i de som vi har i sovrummet. Sen har jag "hittat" en massa tvätt som nu ligger i en stor hög i tvättstugan.

Har två lådor med grejer kvar som står o väntar i gästrummet på att den stora hyllan ska komma hit o monteras upp så jag kan ställa in allt i den.Det är hyllan på bildenoch alla böckerna i som jag väntar på ska flyttas hit. Men först måste den monteras ner o det hoppas jag att NS kan hjälpa mig med i helgen.

trött som fan

Skulle egentligen varit ledig idag. Men igår kväll på jobbet så ringde chefen o berätta att han var sjuk o inte kund ejobba o undra om jag kunde ställa upp. Så det gjorde jag eftersom jag visste att jag skulle tjäna en hel del extra på de chefstimmar jag får då. Imorgon är chefen borta en stund också men då får jag tyvärr inget extra för det. Skulle ju dessutom jobba morgon då ordinarie också bara inte börja så tidigt som jag får nu.

4 april

Igår var det den 4 april vilket också betyder att det var exakt 1 år sedan jag o NS träffades för första gången. Ingen av oss hade det i tankarna. Men antagligen så visste jag det undermedvetet eftersom vi på kvällen bestämde oss för myskväll med hemmagjorda räkmackor.


Ny vecka igen

Då var det måndag igen. Blev lite sent igår. NS o jag hade mys stund i sovrummet. Hade tagit in min lapptop o låg i sängen o tittade på film. FIlmen var slut kl 22.30 NS skullu upp kl 0400 idag så han var väl så där lagom pigg. Själv kunde jag inte somna utan låg o tittade på klockan hela natten kändes det som. slocknade en stund vid 01 tiden för o vakna igen kl 03 o var vaken en stund. Ska va på jobbet kl 08.00 så måset snart åka. Är bara så otroligt seg så det är svårt o komma igång.

Mcnet.blogg.se

I o med mitt minecraft spelande så har det falligt sig som så att jag har en blogg till. Den heter McNet.blogg.se. Det är en blogg som riktar in sig på minecraft o vad som balnd annat händer på den server där jag o NS med flera spelar. Titta gänra in där om du är intresserad av spelet.


15 april

Nu händer det grejer. Adressändringen gick igenom igår. I torsdags var det en tjej o tittade på lägenheten o hon ville ha den. När jag skickade in uppsägningen av lägenheten så skrev jag med att jag kunde vara ute ur den tidigare om någon var intresserad för o flytta in så jag slapp hyran de sista tre månaderna. Så den 15 april ska jag lämna över lägenheten. Det tog alltså knappt en vecka o bli av med den. EN jäkla tur att jag redan flyttat ut massor av saker. Så idag ska jag jobba. NS är redan på sitt jobb o slutar ungefär samtidigt som jag börjar. Imorgon blir flytt för hela slanten. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt så det bara är städning kvar sen.


Brandi Carlile - The StoryAll of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess

No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you...

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for youRSS 2.0