1 vecka kvar

Om en vecka är det dags o lämna ifrån sig nycklarna till lägenheten. Som det är nu så står det kvar en stor bokhylla. En skänk o köksbordet. Tror även det står två stora kartonger med böcker i vardagsrummet eftersom jag inte kan hitta dessa lådor här i huset. Det är iaf va jag vet finns kvar i lägenheten. För de senaste gångerna är det inte jag som flyttat hit saker utan NS o en vän till honom. Det står även lite grejer i förrådet. Men där snackar vi om ca tre kartonger så det är inget.

Morgonen har jag ägnat åt o städa i ordning det senast flyttlasset som blivit ståendes i vardagsrummet. Där har det stått o drällt sedan helgen. Så det var dag so ta tag i det nu eftersom det kommer ett nytt lass denna helgen. Förhoppningsvis det sista. Jag har gjort i ordning i gästrummet så det är bara en massa lakan o grejer som ska vikas o läggas in i garderomb kvar. Men eftersom det är så stora skaer vill jag ha hjälp av NS för att det sk abli bra. Viker jag själv blir det bara knöligt o tar mer plats.

Har även sorterat lite i garderober o fixat. både i den stora garderoben i hallen o i de som vi har i sovrummet. Sen har jag "hittat" en massa tvätt som nu ligger i en stor hög i tvättstugan.

Har två lådor med grejer kvar som står o väntar i gästrummet på att den stora hyllan ska komma hit o monteras upp så jag kan ställa in allt i den.



Det är hyllan på bildenoch alla böckerna i som jag väntar på ska flyttas hit. Men först måste den monteras ner o det hoppas jag att NS kan hjälpa mig med i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...