Gymmet

Är rätt så nyss hemkommen. Blev en tur till gymmet direkt efter jobbet. Försöker i den mån det går att gå till gymmet ihop med jobbet. Då blir det inte flera rundor fram o tillbaka mellan stan o hemmet. Det spar både på bilen, pengar o miljö. Var mycket smidigare innan när man kunde springa ner till gymmet på tio min. Men jag trivs bättre med o bo utanför stan trots att det blir pendling helatiden.

Körde enbart kondition idag. Började på löpbandet för o värma upp. Samtdigt ställde sig en kille (man? 40+?) på bandet jämte. Han började springa rätt snart så jag hängde på hans tempo ist för o gå i rask takt. Jag blir nämligen motiverad att tjämpa om jag "tävlar" med de andra på gymmet. Bara de inte fattar att jag tävlar mot dem. Så jag rusade på o när han ahde gett upp sprang jag en liten stund till. Har kommit in i det här med springandet mycket mer nu. Förr ville jag inte titta åt löpbandet överhuvudtaget. Jag hatade o springa. Detta bottnar dels i min dåliga kondis genom åren men också det att jag i början av tånåren hade problem med en fot o en spricka i hälen. Det gjorde att jag aldrig kunde springa o därför började ogilla det.
I o med min dåliga kondition fick jag snabbt håll o det ökade på min obenägenhet o enbart springa. Om det innebar att man sprang i tex en fotbollsmatch gick det bra. Men att bara ge sig ut o ränna var det värsta jag visste.

Nu springer jag ofta o gärna iaf på löpbandet. Men fortfarande inte på vanliga vägar. försökte mig på det i förra veckan när jag var ute o gick. Men det är för hårt för mig. Känns som om fötterna fastnar i marken o jag gillar det inte alls. Därför komme rlöpbandet på gymmet fortsätta vara min vän. Ska försöka träna upp kondisen mer o mer där. Just nu kan jag springa 7min non stopp med rätt förutsättningar från start. Har inte testat o springa längre. Men tror att jag utan problem skulle klara tio min. Funderar på o testa det en dag när allt känns bra. I o med att jag oftast tränar efter jobbet har jag inte energin till o rusa på fullt ut. Dessutom har jag oftast gått mycket på jobbet så det känns redan en hel del i benen. Idag tex. hade jag redan gått 10000 steg när jag kom till gymmet o började träna. SÅ med allt springande där är jag nu uppe i 17500 nånting. I genomsnitt går jag 11000 steg om dagen. 10000 är bra o gå för hälsan så det känns ju bra att jag håller det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...