Noll motivation

Är så trött på mitt jobb. Har ingen lust alls o gå dit längre. Fick veta schemat igår för hur det blir nu när vi rullar in i normala gängor efter semestern. Får ett jätte dumt schema med jätte konstiga tider. Kommer mest jobba morgon eller mellanpass. Vilket innebär att jag inte kommer ha nått ansvar i butiken alls då det ligger på någon annan i personalen. Detta i sin tur leder till noll chefstimmar vilket betyder mindre lön.

Allt beror på att jag o chefen kommer mer o mer i kläm. Jag ifrågasätter för mycket o det ogillar han. Han fuskar med mycket saker och utnyttjar situationer som jag inte gillar. Då säger jag ifrån o det har gjort att han nu straffar mig genom o ge mig värsta arbetstiderna. Han har tyvärr rätt o göra så utan att jag kan göra något åt det.

Är så less på bli åtsidosatt, igår blev jag indirekt anklagad för o ljuga. En kollega kom till mig häromkvällen o klagade på att när hon stängde med en anna kollega till mig så fick hon alltid stämpla ut o jobba vidare om vissa saker inte var färdigt. Ett system min kollega använder för o visa bättre resultat. Hon utnyttjar sitt ansva ro får medarbetarna o jobba gratis. Det ser då ut som om hon hunnit med me rpå samma tid som oss andra när hon egentligen jobbat över gratis o likaså tvingat medarbetarna till detta. Det är frågan om högst en kvart varje dag. Men på en vecka så blir det ju faktiskt 1 timme o 15 minuter extra per person. Alltså 3.5 timmar allt som allt. Det blir nästan ett helt pass för en timmanställd.

Jag har ifrågasatt detta massor med gånger o det blev ett jäkla liv om det när personalombudsmannen fick reda på hur det låg till. Efter det ordnade det upp sig. Men nu med den nya sommarpersonalen så satte hon det i system igen. Då gick jag till chefen o berättade. Men han trodde mig inte. Han påstår att de han pratat med som kom till mig o klaga inte säger samma sak till honom. Vi kallade till o med in en av medarbetarna så hon fick säga samma sak till honom som hon sa till mig. Döm om min förvåning när tjejen inte ens vet va vi snackar om.
Hon har alltså kvällen innan sagt en sak till mig som hon mindre än ett dygn senare påstår sig inte veta nått om. Blir helt paff. Självklart tror chefen jag ljuger om det är så här de agerar inför honom.

Är dessutom trött på att få gnäll för saker som inte är mitt fel. T.ex. så var det väldigt rörigt nere vid kassorna. Jag sattsar på o städa av de ytor som syns för kunder och för oss. Men det dög inte. Då fick jag gnäll för att det låg kvitton på golvet inne i ett av kassabåsen. Kvitton som ingen ser om de inte står just där o tittar ner. Men att jag hade städat undan allt det andra det spelade ingen roll. Blir tokig på sånna situationer.

Häromdagen gnällde de för att jag inte satt i en ny påse i spokorgen på lagret. Det är frågan om o sträcka sig en halvmeter o ta påsen o sätta i den. Något som går på 30sek. Ändå så ska det gnällas om detta för att jag inte gjort detta. Anledningen jag hade var att det plingades i kassan o jag var tvungen o rusa o sen glömdes det bort. Men vem orkar bry sig om o gnälla om en sån småsak? Det sprider bara otroligt dålig stämning.

Satt o tittade efter andra jobb igen igår. Ska ge mig på o skicka iväg lite ansökningar ikväll när jag kommer hem. Vill byta jobb så snabbt det bara går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...