fullt ös medvetslös...

Anledningen till att bloggen varit dåligt uppdaterad beror dels på att jag jobbade i helgen, dels på att jag var ute o festade i helgen, dels på att jag var bakis i helgen o dels på att jag inet hade lust i helgen.

Men nu är det måndag o nya tag. Har precis kolal tpå film. "let me in" en annan vaersion av låt den rätte komma in baserat på boken med samma namn (tror jag). Har jobbat idag o sen har jag o NS fixat i ordning för o bo ute hos honom denna veckan. Vi orkar int eligga o trängas i min lilla säng o sova dåligt längre utan nu blir det hans dubbelsäng ist. Nog för att jag får bättre sömn men får kliva upp tidigare när jag ska till jobbet eftersom jag är halvvägs till grannstaden när jag bor här.

NS var lite trött på o bo hemma hos mig nu. O jag hade inget emot lite förändring så då bytte vi o bor hos honom ett tag. Som det är sagt nu så flyttar vi antagligen ihop till sommaren. Men det är inget bestämt ännu även om det skulle bli billigast för oss båda.


Ekonomi

Då har man suttit o betalt alla räkningar. Är så där lagom skoj. Har mycket högre räkningar nu än jag brukar sen jag köpte saaben ist för o ha kvar min gamla skrutt o det märks. Har bara pengar kvar till mat när allt är betalt. Men den här månaden blev det tre extra räkningar som jag inte betalar på annars. 1 bilskatten 2 radiotjänst 3 nytt bilbatteri. Dessa räkningar är inte varje månad. Den sista behöver jag förhopningsvis inte lägga ut för igen någonsin.

Men nu är iaf allt betalt.


Hans af Klas´s sexdebut


Bilbatteri

Idag har jag lärt mig att min bil (saab 95 2.0t) helst ska ha ett bilbatteri på 70ampere och generatorn (tror jag det var?!?!) är på 140ampere. Kanske kan va bra o veta nån gång i framtiden.

Morgonstund är jävligt seg ibland!

Det var riktigt rikigt jobbigt o ta sig upp idag. Panik duschade så jaghann med o krypa ner under täcket en stund till. Sen panik fixade jag mig i ordning o kröp ner under täcket ytterligare en sväng innan detvar dags o åka.
Var tvungen o va ute i god tid. Det är nämligen så att min bil har krånglat med o starta på sista tiden. Så ville veta att jag inte behövde gå till jobbet. Hade tur o bilen startade. Men det betyder inte att problemet var löst. För när bilen väl startar måste jag köra den en stund för annars får jag defenetivt inte igång den när jag försöker nästa gång. Så Jag fick ta en sväng utanför stan o in igen inann jag drog mig till jobbet. Då är det bra o ha lite extra tid.

Jobbade till kl 15 ungefär. Fick igång bilen precis så den var fortfarande inte nöjd. SKjutsade ner min kollega till stationen o sen ringde jag några samtal. Kunde komma fram till att jag skulle dra iväg till min bror som skulle hjälpa mig o sätta i ett nytt bilbatteri i bilen för o se om det blir bra nu eller om det helt enkelt är nått elfel på bilen.

Bror hjälpte mig superbra så nu ska jag bara föra över lite pengar till hans konto som betalning för batteriet som inhandlats. 1039kr toror jag det gick ppå för ett riktigt riktigt bra batteri. Så snacka om att jag blir putt om det nu visar sig att det inte var batteriet det är fel på utan nått annat skit så detta också laddas ut lika fort.A day off...

Har varit ledig idag. Hittills har jag då hunnit med att åka till grannstaden med NS o handla lite. Sen hem till min stad igen där vi gick o åt o handlade lite till. Sen stack NS iväg till sitt jobb o jag gick ut o fikade med en kollega från jobbet som också var ledig idag. Sen gick vi på stan där jag köpte ett linne på rea och lite strumpbyxor som kan behövas till helgen när jag ska ut med min vän MJ o festa.


14 – Vad hade jag på mig idag.

Idag har jag på mig

Jeans, stuprörsmodell
Svart linne
Grå långärmadtröja med leopardmönster
Vita underkläder o strumpor

För tillfället har jag även ett par grå tofflor på mig.

15. Då tränar jag allra helst

Jag går helt o tränar när jag känner att jag ahr tid och ork. Oftast blir det sent på kvällarna efter jobbet. Eftersom jag slutar 20.15 brukar jag vara på gymmet till 20.30. Sen kör jag på fram tills de stänger kl 22. Brukar gå en stund inann så man slipper höra varningstjuten inför stägningen eller bli försenad o råka starta larmet. Om man startar larmet får man böta 2500kr för att securitas ska komam o stänga av det. Vore ju minst sagt pinsamt o starta larmet också.

Det är skönt o träna på kvällen också för oftast är det rikigt lugnt på gymmet då. Händer till o med att jag är själv. Hatar o va på gymmet när det är så mycket folk att man måste vänta in o få köra de grejer man vill eftersom sakerna är upptagna.

Jag tränar alltså helst sent på kvällarna.


Va har jag gjort?

HAr suttit o små pillat med bloggen varje kväll. Har upptäckt att efter det att jag pillade med facebook knappen, bloggsvar knappen och //Tili delen under varje inlägg så har jag lyckats med nått konstigt.

Det första inlägget ser alltid helt normalt ut. Men när du komme rner till nästa är det dels fetstil. Igår var det dessutom centrerat allting. Det verkar ha rättat till sig nu. Även om jag inte vet va jag gjorde för nått för o fixa det.

Nån som vet vart jag antagligen pillat fel?

18.

Arton olika nationaliteter har varit inne o besökt min blogg sen jag la in flaggcountern. Rätt skoj o veta att det är så olika.


13 – Den frisyr jag trivs bäst i.

Jag trivs antingen bäst när mitt hår är som längs, det vill säga det når en bra bit ner på ryggen. Eller så som jag har det nu. Kort klippt. Eftersom jag inte vill visa någon bild på mig själv så lägger jag helt enkelt upp den bild som jag hade med till frisören sist när jag sa att jag ville klippa av mitt hår o bli korthårig. Detta var min hårinspiratör då.


14. Favoritmellis

Mitt standard mellis är: en ask körsbärstomater och en banan. körsbärstomaterna eller bananen byts ibland ut till risifrutti blåbär.


12 – I min handväska.

Bilnycklar
nyckelknippa till lägenheten, NS, mamma o pappa m.m.
Plånbok
huvudvärkstabletter
läppglans
vantar
jobbnycklar
jobb pennor
jobb pappkniv
jobbhandskar
pappersskräp
kvitton
larmbricka jobbet
nagelfil
mynt
halstabletter

13. Mitt bästa kosttips

Träna så pass mycket att du kan äta som du själv vill. Unna dig saker ibland. Ha en varierad kost. (jag är sämst på kosttips)


Inringd

Chefen ringde förut. Så ist för o börja kl 15.30 sk ajag nu ist börja kl13.00. Något tidigare än beräknat idag. Så planerna blev inte rikiigt som jag tänkt. Men det beror mest på att NS var för seg för o skynda sig lite nu när det blev ont om tid för min del. Så han slöar vid tv:n o jag sitter här ist. Ska snart packa ihop gymvärksan så jag kan dra till gymmet direkt efter jobbet idag.


Gimp

Har suttit o väntat på att NS ska komma hem från jobbet. Under tiden har jag lekt i gimp för o försöka lära mig hur jag ska göra för o kunna ändra designen här på bloggen. Har suttit o pillat en del med min header. Som den är just nu är den väldigt enkel. Jag vill förändra den lite. Så jag har plockat ner både en massa font packs o brusches.


Creep - Radiohead

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry
You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special
But I 'm a creep
I 'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

She's running out again
She's running out
She run, run, run run
Run

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fucking special
I wish I was special
But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
I don't belong here.


Långdraget...

Äntligen är jag hemma efter en riktigt seg dag på jobbet. Jobbade mellan 8-17 idag. För det första var det super svårt o kliva upp idag. Var mega trött o hade noll motivation att gå till jobbet. SOm tur var vart aldrig arbetsupgifterna särskillt tråkiga eller svåra. Det blev bara lite segt när jag skulle inventera en massa i butiken som tog mycket längre tid än väntat o dessutom blev lite tjatigt i längden med allt räknande. Det gjorde också att min lunch blev förskjuten först en halvtimme. Sen en timme för o sen blir ytterligare försenat. DEt slutade med att min lunch blev förskjuten 2.5 timmar. O då hade jag ändå valt o ta sen lunch. Så jag vart så hungrig att jag blev illamående o efter det fick jag huvudvärk som fortfarande sitter i.

Sen nu innan jag skulel gå hem precis kallade vår distriktschef in oss på specialmöte om den dåliga stämningen i butiken mellan personalen. Blev en massa snacka om det o varför det är som det är. Jag tror tyvärr itne det kommer bli bättre trots detta möte. Men hoppas kan man ju.


12. Favoritidrott

Efetrsom jag inte utövar någon idrott och aldrig har gjort så vill jag inte uttrycka mig om att jag har någon favorit. Så det är ett kort svar på detta. Jag har ingen.


11 – Mitt arbete.

Om jag ville hade jag kunnat grunda hela bloggen på skrivandet om mitt jobb. NS tycker jag är totalt arbetssadad o jag tro rtill o med han slår dövörat till nu för tiden när jag pratar om jobbet för att det helt enklet blir lite för mycket ibland.

Jag jobbar som en av de ansvarig i en butik i staden där jag bor. Butikskedjan är rätt känd nu för tiden o det finns lite över 150 butiker spridda runt om i landet. Vi säljer dels livsmedel men också en hel del annat.

Jag har jobbat där i lite över tre år o jag trivdes riktigt bra tills för ca ett halvår sedan. Det var i samma veva som vi bytte chef o anställde några nya som det började blir mindre trivsel på jobbet. Dels beror det på att den nya chefen som inet alls är kompitent för sitt jobb, han slarvar mycket, skyller ifrån sig o behandlar personalen respektlöst. Dessutom är han en av de lataste människor jag mött som ändå tror att han är snabbast i världen när det gäller arbetsuppgifter. Han favoriserar människor, snackar skit o trycker ner den han inte tycker om. Dessutom har han en dålig ovana att berätta halvsanningar och hot för att få personalen o göra som han vill. Saker man aldrig kan lita på verkligen stämmer.  Jag trivs helt enkelt inte alls med o ha honom som chef. Nu tänker du väl som så att alla hatar ju sin chef. Men jag har avverkat tre st innan honom (på samma arbetsplats) o de var inte alls så inkompitenta.

Sen har vi personalen då. Jag är en av dem som varit längs på arbetsplatsen. Jag och den nuvarande chefen plus en av kassörskorna har varit där längs. Resten har anställts eller fått förflyttning till oss i efterhand.
I Samband med att en butik i närheten stängdes fick vi två av personalen i den butiken flyttade till oss. Båda var anställa som kassörskor, vilket innebär att jag som ansvarig är högre i rang än dem. Den ena av dem MJ kom att bli min bästa kollega hittills på denna arbetsplats o den andra SJ är nu en av dem jag har svårast att arbeta med. Vår chef tyckte nämligen att SJ passade bättre som ansvarig när en av de som var det sa upp sig. Så hon fick tjänst som det. Inget problem där om det inte varit för det fallet att: hon kan inte svenska särskillt bra. Hon har en tendens till att missuppfatta precis allt man säger till henne varesig det är uppgifter som ska göras eller hjälp hon behöver. Allt tror hon man säger till henne som någon form av pik. Hon blir dessutom väldigt lätt uppstressad och klarar inte pressen som ibland blir. Då gör hon kopiösa mängder med fel. Som ansvarig är man helt enkelt ANSVARIG oavsätt vem som gör vad. Det har dessvärre inte SJ förstått utan jämt o då menar jag verklige ALLTID skyller hon ifrån sig. Problemet är bara det att är du ansvarig så har du ansvar oavsätt vem som gör uppgiften eller vart du befann dig när de gick fel. Har du inte ordnat upp det rätt o i tid så blir det ditt fel som ansvarig. Något som ingår i vårt jobb som ansvariga, det är det vi får lön för. Jag klarar helt enkelt inte av o se henne bli favoriserad av chefen helatiden när jag gör tio gånger så bra jobb. Hon får mer timmar o hon får jobba helger trots att jag också vill o kan. Det har gått så långt nu att jobbar vi ihop så får hon den bonus som man får som ansvarig, bara för att chefen favoriserat henne före mig. Trots att jag gör ett bättre jobb och har mest erfarenhet.

Sen har vi nästa person. Det är en nyanställd kille. Detta är antagligen hans första jobb o han kom direkt från gymnasiet o till oss. Det var meningen att han skulle vara kassörska. Men i samband med hans anställning behövde vi en ansvarig. Han visade framfötterna och fick börja utbildas till det. Inget problem där. MEN (det finns alltid ett men) han tror på nått sätt att med sina 6 månader som anställd så kan han precis allt, o vet hur allt fungerar. Oavsätt vad det gäller så vet han alltid bäst. När jag då märker att han gör fel så brukar jag försöka rätta till detta o berättar hur han egentligen bör göra. Jag har ju erfarenheten och vanan. Men nej, så ska det inte alls göras. Han struntar i mig o allt blir tio gånger värre. Han ahr dessutom en tendens att lägag näsan i blöt o tror han kan göra uppgifter som inte alls är hans att göra. Han förstörde en hel morgon för mig genom o försöka hjälpa till med o knappa in grejer i datorn så allt blev helt fel hela den dagen. Jag hade inte brytt mig ett dugg om det inte var för att han inte ens frågade om han fick testa o göra detta utan bara helt enklet kom dit före vår arbetstid o gjorde skiten o sen lät mig upptäcka det själv eftersom det var jag som var ansvarig. Han har också en otrevlig vana att rövslicka vart enda högre chef som dyker upp i vår butik. Det är så genomskinligt attd et blir pinsamt.

Dessa tre personer. Min chef o två av mina kollegor gör att mitt jobb inte längre är den trivsamma plats som jag en gång tyckte. Därför söker jag i dagsläget annat jobb utan att de vet om det.
Life as We Know It

Har precis sett den här filmen. Den var riktigt underhållande o perfekt söndagsmys.


Holly Berenson (Katherine Heigl) är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer (Josh Duhamel) är en lika lovande sportchef på en TV station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älkar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.
Källa: http://www.svd.se/kulturnoje/film/bio/film-life-as-we-know-it_5548099.svd

Lama song

NS skickade denna till mig på msn, den är extremt gamal men väldig skoj för det.


Pareidolia

Pareidolia: Det är ett psykologiskt fenomen som innebär att vaga och slumpmässiga impulser (ofta en bild eller ljud) uppfattas som betydande. Att människans försök att se det välkända former i ting. T.ex. när man tittar på moln o tycker man ser djur eller annat i dem.

Människor fast i träd?

Ansiktet på mars?

gubben på månen

Jesus på ett rostbröd

Förändringar

Har ändrat lite i bloggen idag.

* Jag har lagt till hjärtat längst upp till höger i menyn.

* Varje rubrik i menyn har ändrats, men lär göra om det så jag inte alls är nöjd med storleken som är olika på alla rubrikerna.

* Efter varje inlägg finns det nu en knapp från bloggsvar så man kan ställa frågor dirket till mig.

* / Tili, bloggsvarknappen och facebook gilla knappen är alla flyttade till höger ist för till vänter. Facebook knappen ser dessvärre fortfarande ut som om den är centrerad då den är så pass stor.

J. Scott Campbell

Satt o letade efter ett nytt wallpaper till min dator då jag tröttnat på det gamla. Då snubblade jag över en bild som jag tyckte var rikigt fin. är lite mermaid fanatiker så bestämde mig för att med hjälp av den krumelur signatur som fanns på bilden försöka hitta den som gjort orginalbilden o inte den förstörda wallpaper jag hittat. Tog en stund men till sist så knuda jag njuta av J Scott Campbells underbara bilder. Här kommer bland annat den sjöjungfru jag hittade först men även lite andra godbitar. Är det inte fantastiska bilder så säg???


Lilla sjöjungfrun


Törnrosa


True Blood


Alice i underlandetThe Killers - All These Things That I've DoneWhen there's nowhere else to run
Is there room for one more son
One more son
If you can hold on
If you can hold on, hold on
I wanna stand up, I wanna let go
You know, you know - no you don't, you don't
I wanna shine on in the hearts of men
I want a meaning from the back of my broken hand

Another head aches, another heart breaks
I am so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection, no no no no

Help me out
Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the blackburner
You know you got to help me out

And when there's nowhere else to run
Is there room for one more son
These changes ain't changing me
The cold-hearted boy I used to be

Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the blackburner
You know you got to help me out
You're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down

I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
...

Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the blackburner
You know you got to help me out
You're gonna bring yourself down
You're gonna bring yourself down
Yeah, oh don't you put me on the blackburner
Yeah, you're gonna bring yourself down

Over and out, last call for sin
While everyone's lost, the battle is won
With all these things that I've done
All these things that I've done
If you can hold on
If you can hold on


11. Favoritkonditionsträning

Känns som det börjar bli rätt uttjatat men min favorit är helt klart löpbandet nu för tiden. Men närmast efter det kommer crosstrainern.


10 – Det här har jag på mig idag.

Tänker inte lägga upp någon bild så det blir att förklara.

Vita trumpor med rosa hjärtan på sidorna.
Stora säckiga blå jeans.
Blå trosor med lite spets på
Vit bh
Vit linne med ett svart tryck på.
Över det en svart stor tröja med korta ärmar o stora fickor på.

Det är va jag har på mig just nu.

nyvaken

Har precis vaknat till liv hemma hos NS, sitter med ett stort glas oboy o ska glo på lite film medans ajg verkligen vaknar. NS håller på o pillar med nån dator så han är upptagen. Tror dessutom inte han vill se på den tjejfilmen jag tänker glo på.

Dagen är än så länge oplanerad. Men eftersom vädret ser fint ut bör det bli en promenad nån gång under dagen. Vi lär åka o handla också eftersom NS inte har nånting hemma efter att ha bott hos mig hela veckan.


Update

Nu ska jag ställa mig i duschen o sen ska jag sätta m ig här o förhoppningsvis kunna kolla på lite serier som uppdaterats sen igår. Så dags för de senaste avsnitten.

HAr också gjort NS glad utan att han vet om det. Har fixat tre avsnitt av The office som vi två fööljer som han o jag kan titta på ikväll.


Veronica Maggio - Jag KommerNatten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
[ Find more Lyrics on http://mp3lyrics.org/Jj6V ]
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Sovmorgon

Fredag o för första gången på länge jobbar jag ända till stägning utan att jobba helgen. Eftersom jag jobbar så sent betyder det även att jag inte börjar särskillt tidigt vilket i sin tur innebär sovmorgon. Vaknade ca 08.40 idag. Sover aldrig till 9 eller senare. Men tror att det beror på att jag gå o lägger mig samtisigt som NS. Han brukar lägga sig innan 21 nu för tiden så då får man många timmar sömn ändå.


Russian

I know only one word in russian... Garaskii...
What it means?!?
The key that opens the garage...


Kollade på solsidan...


9 – En perfekt helg för mig.

En perfekt helg för mig består mycket om timing som inte är planerad. När man känner att saker blir gjort utan att ha en tidspress eller ett krav på sig.

En perfekt helg ska innebära sovmorgon både lördag o söndag. Där man kan ligag kavr i sängen så länge man känner för det. Men samtidigt kan det va lika perfekt om man vaknar av att solen skiner in på en tidigt på morgonen o man är helt utvilad. Bara man inte känner sig trött när det är dags o kilva upp.

En god frukost skadar aldrig. Sen va den ska bestå av är alltid olika nrä det gäller mig. Ibland vil ljag ha mycket ibland lite o ibland elel roftast inget alls. För frukost människa det kan man inte kalla mig.

Hur dagen i övrigt spenderas det spelar ingen större roll bara det blir bra o på villkor som man känner passar en.

Jag vill i den mån det går spendera min helg med NS och helst slippa jobba.

Helgen är ju även det perfekta tillfället att passa på att träffa vänner o familj. Så en helg kan innebära det ibland också. Inte alltid o inget krav för att helgen ska bli perfekt.

Fint väder piggar alltid upp. Så hrä på vintern längta rjagmig tokig till att kunan hålal på i trädgården elel rligag på stranden/gräsmattan o steka i solen. Så en helg med detta hade inte varit fel alls.


10. Då mår jag som bäst

Jag mår som bäst när allt det här klaffar in samtidigt:

* Varken hungrig eller mätt
* Inte trött
* Känner mig lycklig
* Känner att jag inte har några måsten
* Vädret är fint
* Privatlivet inte strular på nått sätt
* Känner miga fräsch o snygg

Då mår jag absolut som bäst. Men viist finns det stunde rman mår riktigt bra trots att allt det där inte alls är som det ska. Dem stunderna är ju trots allt väldigt få o kan int ekomma på någon att nämna.What? Redan 15.00!

Idag lyckades jag med något som jag inte gjort på länge. Jag jobbade över för att jag glömde bort tiden för det jag gjorde tog upp min tid så mycket.

Jag brukar i vanliga fall veta exakt när det är några minuter kvar tills jag slutar så jag har gott om tid på mig att slutföra min arbetsuppgift o gå hem i lugn o ro. Det kan till o med vara så att jag glor på klockan flera gånger i minuten bara för att konstatera att tiden går alldeles för sakta. Men idag var det alltså tvärt om.

Jag jobabde ute på lagret med mitt speciallområde o lyssnade samtisigt på radio. Hade jag inte lyssnat på radio hade jag kanske stått kvar där än eftersom det var nyheterna kl 15. som gjorde mig uppmärksammad på att jag jobbat över en kvart utan o ha den blekaste aning om att klockan var så mycket.

Arbetsuppgiften var inte ens någon av de roligare utan snarare bara en sån som tog tid o samma moment helatiden. Plocka upp vara, scanna av den. Kolla kod, namn o datum för vilken vecka den kom in i butik. lägag ner den i banankartong, skriv lapp med alla info från scanningsdosan, nita fast lappen på lådan o bär lådan till rätt plats på lagret. Så hhade jag hållt på i över en timme samtidigt som jag lyssnade på radio och tiden tickade iväg.

Nu är jag hemma, har börjat förbereda maten som idag ska bli stuvade makaroner o stek falukorv. NS ligger i min tv soffa o spelar GT5 så man hör hur däcken tjuter från bilarna.

Har även planerat in med min kompis om att mötas upp en stund inan 19 för att dra iväg till gymmet. NS har inte energin nu när han jobbar morgonpass. Plus att hans fötter gör ont efter en hel dag/vecka ståendes på betonggolv som han är ovan vid.


P3 Christer


Visste du att...

Flygande fisk

Visste du att flygfiskar kan glidflyga över vattenytan mer än 100 meter?

Med smak av havssalt

Visste du att fiskar har smaklökar i huden?

Populärt plock

Visste du att man har beräknat att 30 % av alla vilda hallon i Sverige plockas och tas till vara?

Träd som tar plats

Visste du att ett enda träd av arten banjan kan breda ut sig över flera tusen kvadratmeter?

Rymde inga rymmare

Visste du att ingen någonsin lyckades rymma från fängelset på Alcatraz Island vid San Francisco? Fängelset stängdes 1963.

Inmurad fågel

Visste du att när näshornsfåglar ruvar, murar hanen in honan i bohålet och matar henne?

Kapris på många sätt

Visste du att falsk kapris görs av omogna delfrukter av fjärilskrasse och indiankrasse som läggs in i ättika? Blomknoppar av gullviva, kabbleka och svalört samt omogna frukter av fläder kan användas på samma sätt.

Arbetande apa

Visste du att man i vissa områden tämjer aparten svinmakak och utnyttjar den för att skörda kokosnötter? Den klättrar upp i kokospalmerna och vrider loss de mogna kokosnötterna.

Hoppfull hare

Visste du att steglängden hos en hare som springer i full fart kan vara 2,5 meter?

Konstig simsport

Visste du att simsporten konstsim ursprungligen var för män, men numera är en sport för kvinnor?

  

Huvudlös fortplantning

Visste du att honan hos vissa arter av bönsyrsor äter upp hanens huvud före parning (som trots detta kan genomföras utan problem)? Hos andra blir han helt uppäten efteråt men oftast slipper han undan.

 

Världens högsta vattenfall

Visste du att Angelfallen i Venezuela, beläget i Río Churún, med sina 976 meter räknas som världens högsta vattenfall?

Källa: http://www.ne.se/static/useful/visste_du_att/


Eliza Doolittle - Pack UpI get tired, and upset
And I’m trying to care a little less
And on Google I only get depressed
I was taught to dodge those issues, I was told:
Don’t worry, there’s no doubt
There’s always something to cry about
When you’re stuck in an angry crowd
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me

Hot topic,
Maybe I should drop it,
It’s a touchy subject,
And I like to tiptoe 'round the s**t going down,
You got penny, no pound
So if your business is running out
It’s not my business to talk about
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me
Pack up your troubles get Your old Grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me


Tweet tweet,
tweet tweet tweet t-t-tweet tweet,
tweet tw' tweet t-t-tweet tweet,
tweet t-tweet tweet tweet...
tweet..tweet..tweet..tweet..tweet..tweet.tweet.tweet..

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me
Pack up your troubles get Your old Grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me

Yeah yeah yeah
[do-do-do-bab-bab-doobie-do]
yeah yeah
[da-doobie-do-ba-do-do]
Oh oh
[da-do-da-dabba-do]


Dagen ser ut som följer...

Vaknade förhållandevis tidigt. Hade inte ställt något larm då jag tyckte jag kunde unna mig att sova så länge jag kände för det i o med att jag inte ska va på jobebt förrens 15.30.
Tiden för uppvaknandet vart iaf redan kl 08.21. Klev upp o satte mig i princip här vid datorn. O där har jag blivit kvar. Ska snart hoppa in i duschen. Har lovat NS middag när han kommer hem o innan jag drar till jobbet så ska reda ut i frysen o skafferi va jag skulle kunna åstakomma för något.

Ska även försöka göra något åt träningsvärken jag ahr i benen efter det extra hård gympass jag körde igår.


Pengar kan man göra av med i olika mängd...

Igår tyckte NS att det var idé o kolal upp avd en "mega" service på bilen skulle kosta. JAg ahde chansat på runt 4000kr men det visade sig va snäppet dyrare. Lite över 9000kr kommer en helservice på den förbaskade bilen gå på. O så som NS snokade runt bland papper o före detta ägare så kan det vara idé o slänga dessa pengar på bilen då det verkar som om ägaren vid 110000km inte brytt sig om o göra just denna service som jag snackar om.

Kul o behöva slänag så mycket på bilen... eller inte!


varför liknar saaben en golf?


8 – Mina passioner

Jag har passioner för:

Att mysa med NS
Choklad
Rikigt lång dusch
Slöa framför datorn
Ligga i solen o läsa på sommaren


9. Mina inspirationskällor

Jag har ingen inspirationskälla att hänvisa till. Eftersom mitt mål är rätt almänt o inte att gå ner i vikt eller så, så har jag ingen källa som jag har som inspiration. Det rä inget som får mig att träna mer elelr mindre förutom latehet o dålig diciplin. Att jag går dit gör jag för attjag vill o tycket det är kul inte för att jag är inspirerad av att se ut på ett visst sätt eller för att jag vill nå ett visst mål fort.


8. Favoritmat

Jag har olika favorit rätter. Gillar särskillt mycket Thai, så det är det valet faller på om man ska gå ut o äta.

Men jag tänkte nämna en av de favortirätter som jag gör själv.

Den innehåller:

Fläskfilé
Chorizo
Champinjoner
Syltlök
Grädde
Svarta oliver
Cornichoner
Röd/grön/gul Paprika
Vitpeppar
Salt

Man gör helt enkelt så här. Man skär fläskfilén i lagom stora bitar. Inte för små o inte för stora. Steker dem i en gryta. Tänk på attd et är mcyket som ska i grytan så den är tillräckligt stor. Skivar chorizon i tunna skivor. Lägger i dem att steka ihop med köttet när köttet börjar bli färdigt. Samtidig lägger du i syltlök och hela champinjoner. Tar du färska champinjoner kan du få dela dem till mindre biatar så de inte blir för stora. Stek allt så det får fin färg. Krydda med salt och peppar. När allt är färdigstekt häller du över grädde. AJg brukar använda 40% vispgrädde för attd et blir godast då. Det går lika bra med matlagningsgrädde men jag upplever att såsen blir blaskigare då.
Låt småkoka samtidigt som du lägger i oliver, Cornichoner och den paprika du valt. Paprikan kan man antingen strimla eller skära i bitar vilket man nu vill. Jag har i olika färger av parpika varje gång. Ibland flera sorter ist för bara en. När jag lagt i de sista ingridienserna brukar jag lägga i en matsked (oftast mer) av spaden som syltlöken ligger i för att ge grytan mer smak. Man får helt enkelt smaka sig till vad som behövs. Jag gör alltid allt på kän o har inga exakta mått. Ibland har jag även i lite lite köttbuljong o paprika krydda. Låt små koka i ca 15 min. rör om då och då.

Till detta serverar jag ris. Men det går lika bra med potatis.


(första gången jag lägger upp en egentagen bild)


7 – Min bästa vän.

Jag ändrar hela titlen från flertal till en ist. Eftersom jag bara ränkar en människa som min bästa vän. O det är LL hon har nämnts innan i bloggen bland annat då när vi var uppe o hälsade på henne o hennes bihang för någon helg sedan.

LL o jag har känt varann sen högstadiet. Vi blev presenterade för varann av en gemensam gamal skolkamrat som ingen av oss har någon vidare kontakt med idag.

Det var först i gymnasiet som vi verkligen blev vänner. Vi såg till om ed till att läsa vissa kurser ihop när det gick att ordna. Eftersom LL är ett år yngre än mig så var det inte så enkelt. Men några blev det iaf.

Det var under den tiden som vi började bli kallade B1 o B2 eftersom båda heter samma förnamn o annars gick det inte skilja på vem man tilltalade.

Några år efter gymnasiet föll det sig som så att LL flyttade hem till mig o min dåvarande kille pga av lite strul med livet. Det var något av det roligast jag varit med om. Vi gjorde precis allt möjligt under de månader som hon bodde hos oss.

Det var när LL flyttade ut som vår vänskap sattes på hårda prov eftersom hon då flyttade många många mil bort. Det var i princip omöjligt att träffas pga avståndet. Trots detta kom LL ner o hälsade på några gånger.

Åren gick o LL hon bor kvar där uppe. Men vi håller kontakten trots detta. Hon har ju tänkt flytta snäppet närmare nu när hon blir sambo med sitt bihang. Men det är trots detta en resa på 4 timamr med bil för o kunna ses.Alla hjärtansdag firande

NS o jag bestämde oss för o byta resturange. först hade vi tänkt åka till min favorit som ligger i grannstaden. Men pga väder o att det var rätt sent så ändrade vi oss o tog en liknande här i min stad ist. Det visade sig bli ett bra val det också.

De flesta verkade vilja köpa med sig mat hem så det var inte massor med folk som man fick trängas med. Vi satt vid ett bord o mös o åt gott medans vi prata om precis allt möjligt men en hel del om framtiden.
Det har blivit mycket prat om framtiden för mig o NS det senaste. Men tror att det är det vi behöver prata om för o veta vart man har den andre o vad denna vill, med tanke på att det var det som gjorde att vi var tvugna till o ta en paus när allt bara rusade på i två oliak riktningar sist.

Det blev en toppenkväll precis lagom för oss två.7. Favoritövning

Jag har nog inegn övning ajg tycker är en favorit. Däremot gillar jag variation. Det får inte bli samam sak dag ut o dag in. Det sk avarieras så man inte tröttnar. Men som sagt  i ett tidigare inlägg. Jag gillar o stå på löpbandet nu för tiden eftersom det visar mest resultat på min kondis.


6 – Min dag i detalj.

Eftersom jag antar att detta räknas från 00.01 i natt så ska jag ta lite sporadiskt från natten.
Vaknar nämligen mitt i natten av att jag lyckats peta mig själv i ögat elle rnått. Har iaf svin ont o ögat bara rinner. Är dock så trött att jag somnar om. Har ingen aning om va klockan var.
Kl 04?? vaknar jag när NS ska upp till jobbet. Vet inte vad exakt klockan var men tidigt var det. Låg kvar o somnade om. MEn Ns stökade runt i lägenheten så jag hinner vakna några gånger till. Innan NS går iväg klicer jag upp o går på toa för då håller blåsan på o sprängas. Tillbaka i sängen får jag några hejdå pussar innan NS går. Jag påminner honom om o låsa dörren innan han går.

Vaknar när mitt larm ringer kl 0545. Logge ro snoozar till 0615. Klive rupp o ställer mig i duschen. Duschar till kl 0631. Vet detta eftersom jag kollar kl massor på morgonen för o inte missa något. La mig en sväng i sängen igen för o vakna till ordentligt o samtidigt torka utan o behöva gnugga av hela kroppen utan bara ligag där inlindad i handuken. klive rupp kl 0700 igen o fönar håret. Får på mig arbetskläderna o slänge rpå mascara. Sen plattar jag håret o stylar till det. Konstaterar att jag behöver köpa både nytt vax o hårspray. Letar reda på alla saker till jobbet o fram till 07.45 så surfar jag på datorn.

Sen sticker jag ner till bilen för o dra mot jobbet. Får skrapa rutorna o det är så kallt att jag får dra på arbetshandskarna fö ro kunna hålal i ratten. Framme på jobbet byter ja om till arbetsskor o stämplar in. Får plocka frys fram till öppning. Lyssnar på p3 medans jag gör detta. Sen vid öppning får jag ta kassan, fixar alla nya blommor som kommit in till alal hjärtans dag o de gamla tidningarna som var kvar från dagen innan. Sen får jag bara passa kunder i kassan fram tills praktikanten kommer en halvtimme efter öppning o tar över. Då får jag börja plcoka torr. Vilket jag gör fram tills miin rast kl 12.30. Åt 1 banan 1 ask körsbärstomater o en risifrutti till lunch idag, under tiden läste jag söndagsbilagorna från tidiningsstället.

Efter rasten plcokar jag ytterligare lite torr o sitter lite i kassa. Sen Får jag fixa en podest med päron vid frukt o grönt eftersom vi har för mcyekt päron nu när det är kampanj på dem. Plockar mer torr inann det sen blir klart.
Då får jag göra två återsändningar i Non food. Får ringa runt o kolla upp en greje med en återsändning som verkar konstigt då lagret vill ha tillbaka saker som skickades redan för en vecka sedan. Får dessvärre inte tag på någon som visste något om detta.

Jobba rmed Återsändningarna tills det rä dags o gå hem med avbrott för sitta i kassan då och då. Hjälper även min kollega med o fixa lite lediga bord till den nya Non Food som hon ska bygga.

Sen får jag äntligen räkna av min kassa o gå hem. Lyckas ta mig hem utan problem o där väntar NS som slutat redan tre timmar tidigare än jag. Han står o diskar o jag blir superglad som slipper ta hand  om det själv. Han får en liten alla hjärtansdag present av mnig som består av tre chokladkakaor med svampbob bara för att han gillar den figuren. Äter två rostade mackor samtidgt som jag sätter mig här o resten kan du nog lista ut själv.

Det var min dag hittills.


Oj då!

Igår när jag stängde av datorn var jag inte alls säker på att jag skulle nå över 3000 besökar gränsen. Men idag när jag går in o kollar har jag dles nått över den gränsen o sen öven slagit besöksrekordet på bloggen. Innan var det 108 men igår var det inne hela 117 besökare på bloggen o kollade. Kanske för att jag försökte lite extra med o få hit några till. Så nu vart jag glad på morgonen.

Vill du ha mer besökare? Bli medlem på dessa två sidor.

Natt humor
3000 besökare

Idag hoppas jag att bloggen pallar sig över 3000 gränsen för hur många besökare den haft sen jag satte in räknaren. Men eftersom antalet besökare inte brukar vara så många på helgen så är det inte säkert jag nåt det målet idag utan först imorgon. Men ska se va jag kan göra för o ge det lite hjälp på traven.


6. Mål med träningen

Mitt mål med träningen är att få bättre kondition o styrka i kroppen så att jag mår bättre.
Eftersom jag inet är överviktig eller nåtgot sådant så sattsar jag inet på att gå ner i vikt även om ett mål skulle kunna vara att forma om kroppen. muskler väger ju dessutom mer än fett så mig skulel det inet förvåna om jag ist går upp i vikt pga träningen.
Som jag läste någonstanns på internet för längesedan, en beskrivning som passar in på mig. "Du är som en pommes fites, smal men fet." För jag är smal, men det är inte muskler som är under huden.


5 – Min kärlek.

Min kärlek det måste ju vara NS det.

Han o jag fick kontakt via internet på ett community lite innan påsken 2010. Vi pratade o kom fram till att vi nog gärna ville träffas. Så efter middagen på påskdagen så åkte jag hem till honom för o se på film. Det blev inte bättre än att jag inet kom där ifrån utan blev kvar.

Vi fastna dirket för varann. Eftersom NS hade hus o jag en lägenhet som jag vantrivdes i flyttade vi ihop rätt snabbt. Allt gick faktiskt i raketfart. Så när sommaren kom o med det gemensam semester så hade all energi gått åt o vi hade stressat fram förhållandet fullständigt. Så det blev att vi gjorde slut o jag flyttade. Efter några månader av stillhet och försök till o reda ut varför saker o ting inte fungerat så började vi sakta träffas igen. Vi satsade på o försöka vara vänner. Men det höll inte särskillt länge.

För när vi väl tog det lugnt o gjorde roliga saker ihop igen så kom alla de gamla känslorna tillbaka igen o allt kändes bra. Vi beslutade att det skulle bli vi igen o den 4 december gick vi ut med det officiellt att vi försöker igen. Den här gången har vi bestämt för o ta allt mycket lugnare. Vi har dessutom pratat MASSOR om vilka förväntningar o drömmar den andre har så det inte blir missförstånd o stress. Flytta ihop kommer vi o göra men inte förrens det känns rätt igen o inte lika snabbt som sist.

Lite mer om just NS som person:
Han är 3 år äldre än mig, han kommer ursprungligen från en stad 15 mil bort men hamnade här där jag bor för många år sen. Pga jobb blev han kvar. Han har hela familjen där uppe, så ska det hälsas på får man ägna en helg åt det för att det ska vara värt resandet.
Han är lite prylgalen o gillar o slänga pengar på spel o data grejer.
Han är duktig på att lyssna o uttrycka sig, vilket gör att det är mycket lätt o föra en vettig diskussion.
Vi har likannde intressen o trivs med att göra ungefär samma saker.
Han är typen som kan överraska en med o ha städat hela min lägenhet när jag kommer hem från jobbet bara för att han kände för o göra mig glad.
Han har lite för stor kärlek till musiksmaken D&B. Jag orkar inet alltid med det lika mycket som han älskar o lyssna på det.
Han hatar o handla kläder vilket syns väl i hans garderob där det mesta börjar bli för utslitet. Så jag brukar köpa nått plagg om jag ser nått som verkligen skulle passa honom.
Han har massa knasigheter samlat på sin dator. Bland annat bilder på kul eller intressanta grejer. Så därför lägger jag upp en av bilderna som jag hittat där.

4 – Det här åt jag idag.

Eftersom listan brukar vara det första jag gör på morgonen så tar jag gårdagens ätande ist.

Det började med frukost som vart äggmackor o nått glas mjölk
Sen blev det fika senare under dagen. Ett winerbröd o en chokladmuffins.
Till middag blev det hawaisallad från pizzerian

Utspritt lite över hela dagen åt jag också på en marabou chokladkaka med smak mango.

Det är va jag åt igår.

Edward och Bella


MUSE - Neutron Star CollisionI was searching
You were on a mission
And our hearts combined like
A neutron star collision

I have nothing left to lose
You took your time to choose
Then we told each other
With no trace of fear that

Our love would be forever
And if we die, we die together
And I, I said never
'Cause our love would be forever

The world is broken
And halos fail to glisten
You try to make a difference
But no one wants to listen

Hail the preachers, fake and proud
Their doctrines will be cloud
Then they'll dissipate
Like snowflakes in an ocean

Love, is forever
And we'll die, we'll die together
And I, I said never
'Cause our love could be forever

Now, I've got nothing left to lose
You take your time to choose
I can tell you now
Without a trace of fear

That my love will be forever
And we'll die, we'll die together
And I, I will never
'Cause our love will be forever


Lady Gaga - Born this way

om man är intresserad av o lyssna på Lady gagas nya låt kan man göra det här http://www.ladygaga.com/bornthisway/index.htm lär nog bli sönderspelad på radion framöver.


Marabou Mango

Idag när jag och NS tog en sväng till ICA innan vi åkte vidare hem hittade jag ett ställ med den nya chokladkakan från MArabou, den med namnet och smaken Mango.

Så här skriver de på Marabous egen hemsida: "I april 2010 bjöd vi in svenska folket att ta fram designen på en ny Maraboukaka. Det enda som avslöjades var att konceptet på den nya kakan var Söderhavet. Det var första gången i Marabous historia som vi bjudit in någon utomstående i designprocessen och resultatet var enastående. Vi fick in över 7000 kreativa, inspirerande och vackra bidrag! Juryn, som bestod av representanter från Kraft Foods och designbyrån Silver samt ordförande Ernst Billgren, utnämnde slutligen det vinnande bidraget som kommit in från Camilla Saario. Hennes design pryder nu framsidan av Marabous nya limited edition Marabou Mango som finns ute i butik från vecka 6."

Eftersom jag tycker mango är en mycket god frukt kunde jag inte låta bli att lägga en kaka i vår kundkorg. Så på vägen från ICA hem till NS tog vi vårt första smakprov. Det var verkligen mango. Den smakade jätte gott. Men förmycket bitar av den söta, nästan sockriga mangon fastnade tyvärr i tänderna.


The Vampire Diaries, Solsidan och Grey's Anatomy

Igår innan jobbet kom jag på den ideén att kolal om mina serier som jag följer släppts något mer. O det hade dem. Hade tre avsnitt av TVD och Grey's o ett av solsidan att plocka hem. Sagt o gjort.

Hann med det mesta igår och idag tar jag igen det sista av TVD.Alla serierna är helt klart sevärda o lätta att följa via nätet om man inte har tid att följa dem på tv.


102

Upptäckte precis att mitt första  inlägg idag även var mitt 100 någonsin på  bloggen. detta blir alltså nr 102.


5. Favoritmuskel

Den här frågan var lätt att besvara. Jag har absolut ingen favorit muskel. Jag vet abara att jag gillar alal mina muskler när det känns att de fått jobba på gymmet. 

Vakna med huvudvärk

Trots sovmorgon vaknade både jag o NS tidigt. Har inte varit så äckligt varmt hemma hos mig inatt så vi har kunnat ligga o hålla om varann hela natten. Vilket har varit supermysigt.

Tror att anledningen till att man vaknar mer o m er tidigt beror på det faktum att solen börjar gå upp på morgonen o verkligen skina. innan har den antingen varit sent uppe eller dold bakom moln. Men nu lyser det rakt in i rummet. Är det för ljust kan iaf inte jag sova.

Tråkigt nog så vaknade jag även med huvudvärk. Men den verkar ge med sig nu när jag varit uppe en stund. Sitte rhär o kollar runt på nätet för o uppdatera mig om vad som hänt under natten. Samtidigt kokar jag frukostägg som precis blev klara. NS sitter vid tv:n o kollar på nått bilprogram o vi är rätt morgonslöa båda två.

Vi ska efter frukost packa ihop alla smutstvätt som finns här hemam hos mig o be ge oss hem till NS. Jag har delad tvättstuga med alla andra i det här hyreshuset medans NS har en helt egen. Så för att kunna tvätta i lugn o ro, mest bara kunna låta tvätten hängtorka i tid. Så åker vi hem till honom med tvätten den här gången. SKa nämligen tvätta en massa dukar o gardiner från jul så blir extra mycket tvätt den här gågen.


Lykke Li - I Follow RiversOh I beg you cannot follow
Oh I ask you wanna always
Be the ocean where unravel
Be my only, be the water and waiting
You’re my river running high, run deep run wild

I follow, I follow you deep sea baby
I follow, I, I follow you, not your money

Here a message on the runner
Hid the … I’m the daughter waiting for you
You’re my river running high, run deep run wild

http://www.hotnewsonglyrics.com/lykke-li-i-follow-rivers-lyrics.html

I follow, I follow you deep sea baby
I follow, I, I follow you, not your money
I follow you

You’re my river running high, run deep run wild
I, I follow, I follow you deeps sea baby, I follow you
I, I follow, I follow you, not your money
I, I follow, I follow you deeps sea baby, I follow you
I, I follow, I follow you, not your money
I follow you.


Little Marbles - Jag Hoppar & Trampar På Ditt Hjärta


sprider kärlek på
en gata med för mycket
ensamhet sätt på
hörlurarna du slipper
skrik men vad vet jag
om ensamhet så jag
hoppar och trampar på ditt hjärta

jag vill sova i ditt hjärta nu
kan vi inte bara sova
något litet enkelt lätt
som slutar när vi é klara
jag kan vara mer än nog för mig
hur mycket plats får jag ta
går nära alla husen så ingen trampar på mig

sprider kärlek på...

hur är det att leva
när livet är precis värt
välj spotta eller svälj
trampar ner dig
behöver andas
du kanske tror att du är gjord
utav hårdaste betong
vad gör jag här
jag snubblar och halkar på ditt hjärta


Fredag som känns som onsdag

Är helt vecko förvirrad. Jag VET att det är fredag. Men det känns som om jag bara är på onsdag. Tycker veckan har gått jätte fort äevn om jag jobbat varje dag.

Idag jobba rjag ett konstigt kort pass på eftermiddagen o kvällen. Mellan 14-18.30. Lagom skoj o köra sånna pass på en fredag. Men intalar jag mig att dte är onsdag ist så blir det kanske bra. Lär ju gå rätt snabbt också när det är så kort tid.

Efter jobebt ska här packas ihop alla smutstvät to sen ska den följa med hem till NS hus o hans tvättstuga för hela helgen ska det ägnas åt att tvättas.3 – Mina syskon.

Jag har tre syskon. Av oss fyra är det jag som är äldst.

ES - Min äldsta syster. Fyller 23 i år. Bor tillsammans med sin kille CC i en stad långt ifrån resten av familjen. Hon är extremt intresserad av djur o jobbar på en stor gård.

JS - Min broder. Fyllde då 21 igår. Bor i grannstaden, dock inte med sin tjej EH, som bor i samma stad som jag. Js jobbar med att laga olika saker så som gräsklippare, motorsågar, röjsågar, o när han inte har fullt upp med det traktorer o andra lantbruksmaskiner.

SS - Min yngsta syster. Fyller 20 i år. Bor hemma hos päronen ännu men letar lägenhet som en idiot. Så hon flyttar så fort hon fått tag på en som hon vill ha. Singel. Jobbar på posten i samma stad som min bror bor i.


4. I min träningsväska

För det första så är ehla min tränsingsväska en enda reklamväska för det gym där jag går. Det var nämligen så att de beställde in speciallgjorda väskor med sina färger o sitt tryck. Jag tyckte dem såg bra ut o köpte mig en. Hade nämligen ingen vettig innan o denna blev super bra. Är dessutom lite kul o gå över stan när det är så uppenbart vart man tränar i o med väskan.

I väskan finns då mina träningskläder. De varierar men oftast är det ett par svarta mjukisbyxor, en svart t-shirt med ett fantasy tryck på (inte alls så "hej denna är köpt på en byhålemarknad" som det låter) min ena sportbh också svart, strumpor av varierande färg beroende på, träningsskor som är svarta o rosa, en handduk, svart (:D) en hudkräm, lås och nyckel  till omklädningskåpen, ett schema över styrkepass och sist men inte minst en tom merflaska smak päron som jag använder som vattenflaska.

Detta var innehållet i min träningsväska.


- gratz bro!

Igår så fyllde min bror 21. Så efter jobbet o när NS kommit hem bar det av ut till mina päron. På vägen stanna vi till vid NS andra jobb så han kunde få snacka med sin chef.

Hemma hos päronen bjöds det på god middag med vin. Efteråt inväntade vi min syster o hennes kille som hade lite längre att åka o därför inte kunde komma till middagen. När de väl var framme blev det kaffe och tårta o efter det häng i den lilla tv soffan med hela familjen. Det blev rikigt fullt.
Var bara yngsta syrran som inte hade något bihang med sig så det är på tiden hon skaffar någon. Upplevde att brorsans nya tjej var rätt blyg.

Snet var vi hemma sen igen o Ns var super trött o vi somna som döda båda två. Jag vaknade mitt i natten av att jag inte kunde sova för att det var så varmt. Då hade vi ändå balkongdörren öppen. Men fick lägga mig närmast den o byta plats med NS så då blev det bättre. Vaknade igen vid 4 tiden av att en traktor eller nått höll  på o körde undan snö eller liknande från gatan. Det lät precis så iaf även om jag inget såg. Detta höll nog på i en halvtimme innan jag fick lugn o ro o kunde somna igen.


2 – Min första kärlek.

Jag tänkte dela på den här frågan. Jag tänker dels berätta om min första oseriösa kärlek. En sån där småskolekärlek. Sen tänker jag berätta lite om min första seriösa kärlek.

Den där småskolekärleken var rätt enkel. Skulle nog mest kalla det beundran. Den var riktad till en kille i klassen över mig. Det var en kärlek på avstånd o aldrig avslöjad för honom. Trots detta kan min mor ännu i dag retas om att det var denna pojke jag alltid pratde om efter skolan när jag kom hem. Jag var väl ca 8-9 år då. 

Min första seriösa kärlek var i min första kille. Jag var rätt nyligen fyllda 17 o superkär i honom. Vi hade fått kontakt via en community o bestämde oss för o träffas. Det sa klick o vi blev ett par. Det höll i rätt så exakt 3 år innan hela tillvaron gick i kras nrä jag upptäckte att han gick bakom ryggen på mig o planerade att vara otrogen mot mig. Detta med en tjej som vi båda pratde med via nätet som spelade samma onlinespel som vi två. Som om inte det var nog avslöjade han i samma veva att han i princip enbart haft mig tills han hittade något bättre. Mitt hjärta gick i tusenbitar. Tre år där det mesta var byggt på lögner var hårt att smälta. Kan än idag säga att det förhållandet (även om jag idag ser mig som ung då) påverkat alla mina förhållanden efter det och att jag har svårt för tilliten i förhållandet sen dess.


3. Ett fint idrottsminne

Jag har inget direkt fint idrottsminne som jag kommer på bara så där. Det jag minns är något som jag lyckades med för bara någon vecka sedan.

Jag har inte världens bästa kondis. När det gäller gym (som det mesta av min träning består av) har jag alltid hatat löpbandet. Detta av den anledningen att jag hatar att springa. Jag tycker det är så urbota tråkigt. Sen får jag även ont i min ena axel om jag är ute o bara springer för springandets skull. Då är det roligare om man håller på med en sport. Tex forboll då springandet går ut på att jaga en boll o oftast bara blir korta sträckor åt gången där du rusar järnet för att sen kanske till o med stå still en stund. 

Jag har senaste halvåret börjat bli mer o mer vän med löpbandet. Jag brukar värma upp med en rask promenad. När jag sakta ökade tempot kom jag tillsist till en gräns där jag ist var tvungen till att springa ist för att gå snabbt (gå har jag inte alls samma uttråkningsproblem med som med att springa?!?). Detta innebar att jag ibland även testade att springa en stund. Jag började med en minut åt gången. Sen körde jag intervaller där jag gick 3min sprang 1 o så vidare. Sen ökade jag på springa delen o minskade gå till 2 min.

MEN nu till minnet. För ca en vecka sedan så fick jag för mig o tsata min gräns. Så jag körde helt enklet springa i 5 min. Något jag ALDRIG gjort innan! Jag vart riktigt impad av mig själv eftersom detta var precis va min kondis orkade med o vad jag inte tyckte var särskillt tråkigt. Det var snarare skoj o veta att jag helt plötsligt klarade av detta.

Så detta kanske inte var så imponerande o läsa om men för mig var det faktiskt en stor grej som blivit ett fint minne.


Rango


Johnny Depp's filmer sorterade efter år

Jag är ett fan när det gäller Johnny Depp, så jag samlar helt enklet på filmer. Alla som är markerade med fet stil har jag i min ägo.


1984 – Terror på Elm Street - Glen Lantz
1985 – Privat område - Jack
1986 – Slow Burn - Donnie Fleischer
1986 – Plutonen - Private Gator Lerner
1987-1990 - 21 Jump Street (TV-serie) - Officer Tom Hanson (69 avsnitt)
1989 – Cry-Baby - Wade "Cry-Baby" Walker
1990 – Edward Scissorhands - Edward Scissorhands

1991 – Freddy's Dead: The Final Nightmare - Killen på TV:n
1993 – Arizona Dream - Axel Blackmar
1993 – Benny & Joon - Sam
1993 – Gilbert Grape - Gilbert Grape
1994 – Ed Wood - Edward D. Wood Jr
1995 – Don Juan De Marco - Don Juan/John R. DeMarco
1995 – Dead Man - William Blake
1995 – I sista sekunden - Gene Watson
1997 – Donnie Brasco - Donnie Brasco/Joseph D. Pistone
1997 – The Brave (skådespelare & regissör) - Raphael
1998 – Fear and Loathing in Las Vegas - Raoul Duke
1998 – I Los Angeles utan karta - Han själv/William Blake
1999 – The Astronaut's Wife - Spencer Armacost
1999 – Sleepy Hollow - Ichabod Crane
1999 – The Ninth Gate - Dean Corso
2000 – The Man Who Cried - Cesar
2000 – Before Night Falls - Löjtnant Victor/Bon Bon
2000 – Chocolat - Roux
2001 – Blow - George Jung
2001 – From Hell - Inspektör Fredrick Apperline
2002 – Lost In La Mancha (dokumentärfilm) - Han själv
2003 – Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse - Kapten Jack Sparrow
2003 – Once Upon a Time in Mexico - Sheldon Sands
2004 – Secret Window - Mort Rainey
2004 – Ils se marièrent et eurent beacoup d´enfants: ... And They Lived Happily Ever After
2004 – Finding Neverland - Sir James Matthew Barrie
2004 – The Libertine - John Wilmot andra earlen av Rochester
2005 – Kalle och chokladfabriken - Willy Wonka
2005 – Corpse Bride - röst till Victor Van Dort
2006 – Pirates of the Caribbean - Död mans kista - Kapten Jack Sparrow
2007 – Pirates of the Caribbean - Vid världens ände - Kapten Jack Sparrow
2007 – Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - Sweeney Todd/Benjamin Barker
2009 – The Imaginarium of Doctor Parnassus - Tonys första förvandling
2009 – Public Enemies - John Dillinger
2010 – Alice i Underlandet - Den galne hattmakaren
2010 – The Rum Diary - Paul Kemp
2010 – The Tourist - Frank Tupelo
2011 – Rango - röst till Rango
2011 – Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides - Kapten Jack Sparrow
2012 – Dark Shadows - Barnabas Collins
2012 – Snow White and The Huntsman - Jägaren


Anonyma klubben

Pratade med mamma förut o vi kom in på pratet om pengar o vad man skulle göra när man hade så mycket pengar att man inte viste riktigt va man skulle göra med allt. Då säger min mamma att hon skulle bli medlem i anonyma klubben. Hon förklarade lite lätt om det o jag bestämde mig för att googla på det för att ta reda på exakt va det handlade om.

Så här ligger det till. Anonyma klubben är ingen riktig klubb utan bara något som talmässigt/tankemässigt finns. Du blir medlem den dag du gör din första handling i klubbens namn.

Då kanske du börjat undra vad det handlar om? Jo, Anonyma klubben är människor som väljer att bjuda andra människor på saker anonymt. Tex. du går in på ett fik för att köpa med dig något hem. Då kan du plussa på ytterligare någonting som du sedan ber kassörskan/biträdet att ge nästa kund som kommer in o hälsa från Anonyma klubben.

Läste även om någon som gjort så med trisslott, ett mål mat på McDonalds o några liter jordgubbar. Det är fantasin som sätter gränser för vad du vill ge bort. Men som jag också läste håll summan inom ramen för vad du tror kassör/biträde inet får för sig att behålla själv utan verkligen ärligt ger vidare.

Du bjuder alltså en främnade människa på något där du är anonym o i den mån det går även inte vet vem som får gåvan.

Jag har länkat två länkar som nämner anonyma klubben:

http://www.365saker.se/deltagarportalen/bli-medlem-i-anonyma-klubben


http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/samhalle/gavor-utan-tack-ingen-gar-back_491751.svd

Det jag tyckte var så bra med detta är att det dels sprider glädje o sen är efekten lite som ringa rpå vattnet. Ofta blir peronen som får gåvan så pass glad att de själva upprepar handlingen eller följer upp det vid ett annat tillfälle själv.


1 - Presentation av mig själv.

Jag kan ju börja med o säga det att jag tänker inte presentera mig särskillt utförligt just av den anledningen att jag vill inte outa mig för mycket på bloggen. Jag struntar i om folk kanske kan lista ut rätt enkelt vem jag är men jag tänker inte hjälpa till onödigt mycket.

Jag kan börja med o säga att Tili är inte mitt riktiga namn. Min ålder ligger på 20+. Jag är särbo o bor i en mindre stad i södra sverige. Jag jobbar i en butik som tillhör en "kedja" som finns lite överallt. Jag är uppvuxen på landet o nu är jag alltså stadsbo men trivs väl så där halvdant.

Jag tränar en hel del på gym som ligger i samma stad som jag både bor o jobbar i. Gillar o spela en del spel både på ps3 och datorn. Sen bloggar jag ju o följer även en del bloggar. Läser, när jag hittar böcker som är intressanta.

Jag har ett förhållande med mr NS som jag alltså inte bor ihop med även om det kommit på tal mer o mer så det kan förändras framöver. Vi har hållt ihop sen november (inget exakt datum där) men kännt varandra i ett år i april.

Det är väl en kort med rätt inringande del av mitt liv. Mer info får man stalka sig till i bloggen.

30 saker om mig (lista)

NS gav lite intressant respons på min träningslista. AHn tyckte de tvar intressant o läsa sånt om mig som han inte visst så därför tänkte jag att jag ger mig på en till lista som inte är specifikt inriktad på träning. Så här ser dem frågorna ut. Kanske gör jag mer än en fråga om dagen.

1 - Presentation av mig själv.
2 – Min första kärlek.
3 – Mina syskon.
4 – Det här åt jag idag.
5 – Min kärlek.
6 – Min dag i detalj.
7 – Mina bästa vänner.
8 – Mina passioner.
9 – En perfekt helg för mig.
10 – Det här hade jag på mig idag.
11 – Mitt arbete.
12 – I min handväska.
13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
14 – Vad hade jag på mig idag.
15 – Mina drömmar.
16 – Fula ovanor.
17 – Min favoritresa.
18 – Min bästa födelsedag.
19 – Något jag saknar.
20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
21 – Min önskelista.
22 – Det här upprör mig.
23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
24 – Det här får mig att gråta.
25 – Min skoltid.
26 – Mina rädslor.
27 – Min favoritplats.
28 – Mina favoritskor.
29 – Mina ambitioner.
30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Adele - Rolling In The Deep


There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark

Finally, I can see you crystal clear.
Go ahead and sell me out and I'll lay your ship bare.
See how I leave, with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do.

There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark

The scars of your love, remind me of us.
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling...

We could have had it all... (you're gonna wish you, never had met me)...
Rolling in the Deep (Tears are gonna fall, rolling in the deep)
Your had my heart... (you're gonna wish you)... Inside of your hand (Never had met me)
And you played it... (Tears are gonna fall)... To the beat (Rolling in the deep)

Baby I have no story to be told,
But I've heard one of you and I'm gonna make your head burn.
Think of me in the depths of your despair.
Making a home down there, it reminds you of the home we shared.

The scars of your love, remind me of us.
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling...

We could have had it all... (you're gonna wish you never had met me)... Rolling in the Deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
Your had my heart... (you're gonna wish you)... inside of your hand (Never had met me)
And you played it... (Tears are gonna fall)... To the beat (Rolling in the deep)
Could have had it all
Rolling in the deep.
You had my heart inside of your hand,
But you played it to the beat.

Throw your soul through every open door (Whoa)
Count your blessings to find what you look for (Whoa-uh)
Turn my sorrow into treasured gold (Whoa)
You pay me back in kind and reap just what you sow.

(You're gonna wish you... Never had met me)
We could have had it all (Tears are gonna fall... Rolling in the deep)
We could have had it all yeah ( you're gonna wish you... never had met me)
It all. (Tears are gonna fall)
It all
It all (Rolling in the deep)

We could have had it all (you're gonna wish you, never had met me)
Rolling in the deep (Tears are gonna fall rolling in the deep)
You had my heart inside... (you're gonna wish you)... of your hand (Never had met me)
And you played it... (Tears are gonna fall)... to the beat (Rolling in the deep)
We could have had it all ( you're wish you never had met me)
Rolling in the deep (tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart... ( you're gonna wish you)... Inside of your hand (Never had met me)

But you played it
You played it.
You played it.
You played it to the beat.
Djur

Vad skulle du välja om du var tvungen?

Att vistas en hel dag i ett rum fullt med olika sorters ormar.

eller

Att bada en hel dag i en basäng full med olika sorters hajar.


2. I mina öron när jag tränar

På gymmet där jag tränar så spelar de hela tiden musik via spotify med låtlistor som hör till någon av de tre "ledarna" som håller till på gymmet. Man få rkomma med önskemål om musik som ska läggas till eller tas bort från listorna så helatiden är det ny musik som man hör. De tär alltid lika skoj när ens egen önskemusik spelas. Annar så blir det att jag lyssnar på ljudet från tv:n som finns vid varje konditionsmaskin på gymmet. Är jag inte på gymmet brukar jag använda min mobil. Där blir det antingen radio (p3) eller min egen musik som finns på mp3 delen i mobilen. Där är det extremt blandat så jag ahr svårt för o välja ut enskilda låtar. Ist så hänvisar jag till det som finns under kategorin musik här på bloggen. Där finns musik jag gillar o som ofta (90% av gångerna) går att återfinna på min mp3.


Googla Tili

Det är rätt intressant att min blogg är rätt svårhittad på nätet. Söker man bara på Tili så kommer inget upp som knyter till bloggen på första sidan. Inte ens om du läger till blogg efter blir träffarna rätt. Det är först med webblogg som tillägg som man hittar hit. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men lite intressant tycker jag allt att det är.


1. Min idrotts/träningsbakgrund

När jag var liten tränade jag inte särskillt mycket. Jag var ofta med o spelade de olika spel som hölls på skolrasterna. Tex Fotboll, basket m.m. Så jag höll igång i skolan. På fritiden däremot så ägnade jag mig inte åt någon sport. Jag minns att jag o min syster o mamma åkte iväg o simmade när jag var runt 8 år. Men det berodde mest på det faktum att jag inte kunde simma o behövde lära mig det. Men detta såg jag aldrig som en träningsgrej utan mer någon man måste lära sig.

Fram tills dess att jag blev 17 så var motionen jag fick den jag hade i skolan eller när jag bara var ute o promenerade. Ofta i unga år var jag ute i skogen o bara strövade omkring. Hade ofta med familjens hund/hundar. Cyklade också en hel del vart jag än skulle.  

Mellan 17-20 så var jag en väldigt lat människa. Rörde ytterst lite på mig i motions sammanhang. Jag var aldrig tjock eller så även om jag gick upp en del i vikt. Man har alltid hålt mig på normal nivå o aldrig över. När jag var 20 började jag träna bandy med min dåvarande kille. Hans kompisgäng brukade spela bandy o en del flickvänner o syrror var med så då hängde jag också på.

Jag minns inte vilket år det var elle rhur gamal jag var då men någonstanns i en period mellan två pojkvänner när jag bodde hos mamma o pappa så hade jag gymmkort o gick på gym ca 3 gånger i veckan. Men detta var en ytterst kort period av regelbunden träning.

Det är först nu för ca 1 år sen som jag verkligen kommit igång med träning. En före detta arbetskollega undrade om jag ahde lust o testa på hennes gym så vi kunde gå dit ihop. Jag hängde på o fastnade dirket. Bokade upp mig på två års kontrakt så jag visste att nu jäklar komme rjag int ekunna slita mig. Så har det också blivit. Med tanken om kontraktet i bakgrunden o pengar som går till gymmet varesig jag är där eller inte så har det fått mig att gå dit. Men jag har inte gått dit för att ajg inte vill utan för ATT jag vill. Det har blivit något jag tycker rikigt mycket om o som nu ligge rpå ett intervall om ca 4 dagar i veckan vilket jag tycker är bra. Ibland mer o ytterst sällan mindre.

Tränings Lista

Eftersom jag har lite dötid o trillade över den här listan tänkte jag ge mig på den o svara. Komme rtolka frågorna utifrån så som JAG vill. Sen kommer det kanske inte bli uppdatering varje dag utan då o då. Troligtvis glömmer jag bort den o komme rfå ta igen med flera inlägg på en gång.

1. Min idrotts/träningsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att…

7 veckor i lägenheten

Igår efter jobbet ringde NS mig o berättade att han skulle jobba i samam stad som min lägenhet befinner sig fram till vecka 13. Vilket innebär att han kommer bo hos mig i min lägenhet under den här tiden. Detta i sin tur innebär att båda kommer spara en massa penga rpå bensin m.m. Dessutom komme rjag kunna plåga honom med att GÅ till jobbet varje dag o dessutom blir det lättare o springa till gymmet då vi slipper tajma in det med bilar o så.

Pga detta fick det bli en rensning hemma hos mig i kylskåpet o sen åkte vi iväg o storhandlade ihop så vi kunde fylla mitt kylskåp o skafferi med allt som kan behövas ett tag framöver nu. När NS är på det jobb han är nu så är det viktigare att han har med sig matlåda än i vanliga fall. Men jag ska kolla med honom om det inte finns en liten möjlighet under de här veckorna att det går o fixa så vi båda kan äta lunch ihop mom han kan gå hem till mig på sin rast. Men har inte alls koll på hur det funkar o om han får lämna sin arbetsplats på det sättet eller ej.

Detta ihopflyttande har även inneburit att jag ägnat hela förmiddagen åt o fixa lite i lägenheten för att detta ska bli så bra som möjligt. Största problemet är NS kläder. De får nämligen inte plats någonstanns. Så jag har stuvat ner dem i resväskor o ställt dem under sängen för attd e inte ska ligag framme o drälla. Mian FÅ garderober är redan smockfulla med mina kläder o mer går inte in. Det är omöjligt. Har bara tre st där verkligen ALLA mina kläder ska få plats. Till o med skor o ytterkläder är i dem så det är totalt fullt.


Road trip Stockholm

Helgen spenderades i huvudstaden hos min kära vän LL o hennes bihang SE. Vi åkte upp på fredagen direkt när NS kom tillbaka från sin road trip med jobbet. Han fick åka MÅNGA mil den dagen. Det var super lätt att hitta när vi närmade oss. JAg var gps kontrollant på NS mobil. Den visade en väg men jag tyckte vi skulle ta en annan enligt mig närmare väg. Så utan att säga nått till NS som körde börja jag guida den nya vägen ist. O det gick galant.

Väl framme blev det lite tjöt för o ta igen tiden samtidigt som vi gjorde i ordning allt bagage vi haft med oss. Efter det vandrade vi iväg till en indisk resturang där vi delade en flaska rött o åt jätte god mat. NS testade nått jätte starkt som hette vindaloo (stavning?) som han tyckte om så som jag förstod det. JAg smakade hans mega starka mat men tyckte det var aldelles för enformigt att bara känna hur det brände av kryddor i hela munnen.

Lördagen spenderades på ett köpcenter där vi knallade runt o glodde i alla möjliga butiker. Vi åt ute o tog även en fika senare. På kvällen blev det lite snacks framför tv o melodifestivalen som jag bara tycker är SÅ segt. Men tyckte det var rikigt kul med dessa extrem tabbar som blev i slutet.

Söndagen var seg i början o sen begav vi oss till världens största IKEA o vandrade runt där ett tag. Sen var det packa o att bege sig hemmåt som stod på schemat.Love etc.
You need more You need more You need more You need more
You need more You need more You need more You need more
You need more

Boy it's tough getting on in the world
When the sun doesn't shine and a boy needs a girl
It’s about getting out of a rut, you need luck
But you’re stuck and you don’t know how, oh

(Don't have to be) A big bucks Hollywood star
(Don't have to drive) A super car to get far
(Don't have to live) A life of power and wealth
(Don't have to be) Beautiful but it helps
(Don’t have to buy) A house in Beverly Hills
(Don’t have to have) Your daddy paying the bills
(Don’t have to live) A life of power and wealth
(Don't have to be) Beautiful but it helps

You need more
Than a big blank check to be a lover, or
A Gulfstream jet to fly you door to door
Somewhere chic on another shore

You need more You need more You need more
You need more You need more You need more
You need love
You need love
You need love

Too much of anything
Is never enough
Too much of everything
Is never enough

Boy it's tough getting on in the world
When the sun doesn't shine and a boy needs a girl
It’s about getting out of a rut, you need luck
But you’re stuck and you don’t know how, oh

(Don't have to be) A big bucks Hollywood star
(Don't have to drive) A super car to get far
(Don't have to wear) A smile much colder than ice
(Don't have to be) Beautiful but it’s nice

You need more
Than the Gerhard Richter hangin’ on your wall
A chauffeur-driven limousine on call
To drive your wife and lover to a white tie ball

You need more You need more You need more
You need more You need more You need more
You need love

I believe that we can achieve
The love that we need
I believe, call me naïve
Love is for free

(Don't have to be) A big bucks Hollywood star
(Don't have to drive) A super car to get far
(Don’t have to live) A life of power and wealth
(Don't have to be) Beautiful but it helps
Beautiful but it helps
Beautiful but it helps


Trassel

Pga trisstes o för att jag faktiskt kan ska jag nu sätta mig o titta på den här animerade filmen. (se bild )
Är alltid lättare o se den här kategorin av film om NS inte är med då han oftast inet vill se dem. Även om jag faktiskt fick honom till o se senaste prinsessfilmen, hon med grodan. Orkar inte googla fö ro kolla va den heter ni fattar nog vilkne jag menar ändå. Annars är animerad film en del av vårt filmtittande.Wöff

Ensama kvällar som denna får jag en extrem WoW abstinens. Det vill säga jag vill sepla World of Warcraft. inte blir det bättre av att jag följer en blogg via bloglovin där en tjej ofta skriver om sin mage som hon lirar på. Var många månader sedan jag slutade nu o jag tänker hålla fast vid o inet börja igen även om jag behållt mitt konto o alla chars. Spelet är iaf avinstallerat från datorn.

Försöker hålla min abstinens i schak genom o spela andra spel. Har ju varit mycket Minecraft på senaste. Men just nu ligger servern nere tills dess att Ns kommer hem igen o startar upp den. Kan spela på mitt singelplayer spel om jag vill men det är inet alls lika skoj som på servern.


Egentid

Sitter hemma i min lägenhet för en gångs skull. Känns rätt ensam, tråkigt o ovant. Har precis ätit o sitter o väntar på att NS ska ringa. Han är bortrest i jobbet o kommer hem först imorgon. Han lånar min bil så jag bor i lägenheten för att kunna ta mig till jobbet utan att ta bussen. 

Eftersom NS var tvungen att åka tidigt skjutsade han in mig till jobebt samtidigt. Så har jobbat mellan 7 och 15 idag. Känns i benen nu att jag gått en hel del idag. Både på jobbet o sen när jag fick gå hem från jobbet.

Nu ska jag unna mig att slöa framför tv:n eftersom det var ca två veckor om inet mer sen jag gjorde det senast.


Måndag, Tisdag, Onsdag.

I måndags blev det upp tidigt o iväg till jobbet. Kändes som om hela dagen gick åt till jobb trots att jag slutade kl 17. Hem till NS som väntade med middag o sen blev det bara slö kväll. HAde ont i ryggen efter dagen på jobbe tså orkade inte med att dra till gymmet. Tur va väl det för ju längre tiden gick ju mer ont fick jag. Så jag hade jätte svårt o somna sen  när det var dags o sova. Tragglade igenom hela säsong 1 av Solsidan där på kvällen.

På tisdagen gick jag upp i vanlig tid eftersom jag jobba kväll. SMå fixade hos NS inann jag drog hem tillmin lägenhet. Hade lyckats med det klantiga att glöma betala in hyran så gjorde det lite i panik någon dag försenat. KOllade sen på de avsnitt som släppts av säsong 2 av solsidan. Så nu är jag ikapp tv tittarna. Sen blev det jobet o efter det gymmet. Kl vart mycket o det belv bara lite soppa till mat innan det var dags o krypa ner i sängen. Men båda jag o NS var inte mega trötta så vi låg o pratade o pratade o pratade. Kl hann bli lite efter midnatt innan vi bestämde oss för att nu måste vi sova. Vi låg o pratade mycket om framtiden hur saker ska bli elelr hur vi tror det kommer bli. Hur vil vill att det borde bli m.m. Rikigt intressant o spännande att prata om.

Idag sov jag länge. Sen upp o duschade o gjorde frukost. O nu sitter jag här. Ska strax fixa lite till innan jobbe to sen bär det av dit. Efte rjobbe tblir det gymmet idag igen. Så det blir nog lite av en upprepning av gårdagen.

Eftersom jag inte sitter på min egen dator blir det ingen bild. För jag hittar fasen inte va bilderna ligger någonstans på NS dator han har så många olika mappar för det så det skulle ta en smärre evighet o leta upp för mig.

RSS 2.0