Cykeltur

Jag vaknade tidigt i morse avv att en fluga kröp omkring på huden. Eftersom det är en obehaglig känsla startade operation flugdöd kl var några minuter i 6 o solen hade redan kommit en bra bit över horisonten. Väckte Ns lite lätt o frågade om jag fick öppna fönstret. Det fick jag. fick tag i flugan rätt fort o kunde krypa ner under täcket som nu var svalt o skönt av morgonluften o sova en stund till. Kl 8 ungefär klev NS upp. Jag låg kvar o halvsov mest njöt av tillvaron i solen o bara slöade. Brosrasn ringde lite innan 9 o sa att han var på väg så då klev jag upp.

Bror kunde konstatera att vår gräsklippare är av den krångliga sorten att byta snöre på så han erbjöd oss en anna ist. Så i veckan ska NS in med gräsklipparen till bror o byta till en helt annan ist. Sen räckte det i princip med att han blängde lite på röjsågen så fungerade den genast mycket bättre.

Vi ägnade någon timme åt trädgården för o sen ta det lite lungt ett tag. Jag la mig på gräsmattan med en bok o NS tog en timeout vid datorn.

Kl 13 ungefär bestämde vi oss för o ta en cykeltur. Den fick bli runt sjön som ligger en bit ifrån samhället där vi bor. Sträckan blev på ungefär 1.5 mil när vi väl cyklart klart. Det var ehlt underbart o strampa runt i det vackra vädret. Vägen var precis lagom ansträngande för att det skulle ge en hygglig motion. Vi stannade till två gånger för o del besöka ett gravfält från bronsåldern o dels en runsten från samma tid. Det var nog det bästa med hela helgen o vara ute o cykla. Hade jätte trevligt o det var så skönt o få komma ut o röra på sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...