Egentligen...

Så hade vi storslagna planer för den här dagen. Men vädret satt käppar i hjulet för oss. Först tänkte vi ta en lugn start på dagen för att sen efter frukost gå ut o fixa i trädgården. Vi har nämligen gett oss på o klippa gräsmattan. NS började igår o idag var det tänkt att vi skulel fortsätta. Eftersom det är första klippningen för i åt måste vi kratta ihop allt gräs o häva på komposten annars blir hela gräsmattan konstig när det blir liggandes högar överallt med gamalt gräs. Ns körde även en sväng med mossrivaren. O eftersom mossa är en stor del av vår gräsmatta (mossmatta) så måste det också krattas ihop och läggas på komposten. Idag ville dessvärre inte gräsklipapren starta. Så det blev inget med det. Ns orkade inte stå o krångla med den i evigehter utan vi bestämde för o skjuta på det till i veckan ist.

Vi hade ju även bestämt oss för o ta en cykeltur in till stan. Men eftersom vädret är kallt o regningt så blev inte det av heller. Ist blev det bilen. Vi mötte upp JM o tog en fika o tjöta en stund innan jag o NS drog vidare till ICA för o handla lite. Vi har en ovana att veckohanlda på söndagar. De tär ju inte så smart då butikerna oftast har sämst utbud på grejer just söndagar. Men så brukar det bli för oss.

Nu är vi hemma igen o jag sitte här vi datorn o slösurfar o små fixar o NS spelar Starcraft II jämte mig. Båda siter o njuter av jordgubbar som Ns köpte med sig hem från mit tjobb igår. Vi sålde jätte goda jordgubbar faktiskt. De var inte så där vattninga o smaklösa som jordgubbar brukar vara när de inte är svenska. Dessa var riktigt goda o smakade nästan som jordgubbar ska göra.


Kommentarer
Postat av: Lizette

Åh, vad gott det såg ut med jordgubbar! :) Blir riktigt sugen!

2011-05-02 @ 18:54:05
URL: http://shawshank.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...