trött

Hela den här veckan har blivit knas med tiderna. Pga helgens festande har jag varit trött nästan varje dag. Var hemma ca kl 04.00 i lördags. Sov endast till kl 9 på söndagen. Försökte gå o lägga mig tidigt för på måndagen klev jag upp kl 04.30. På tisdagen kl 07.00 onsdagen fick jag sova ut. Och idag är vi tillbaka kl 06.00 igen. JAg är jätte trött pga av detta hoppande. Jag kunde väl  i o för sig klivit upp tidigt igår också. Men vem fan gör det när man är mongo trött o enbart vill sova o dessutom är ledig?

Lär väl piggna till på jobbet sen. Jobbar till kl 17.00 och chefen hotade med att det skulle komma 20 pallar o plocka idag. Så det finns nog en del o göra. Men oftast nrä de tror att det ska komma så mycket pall så blir det mindre. Men man vet jua aldrig. Jag jobbar ju ett sånt pass som innebär att jag antagligen kommer plcoka pall hela dagen om det nu är så att det kommer så mycket.

Ska passa på o skriva här till mina vänner också. Pga lite störiga personer på jobbet får vi nu inte bära våra mobiler på oss längre utan de måste ligga i omklädningssåpen hela arbetspasset. Så om någon försöker nå mig under dagen är det smartast o skicka ett sms elelr ringa så pass länge att man hinner tala in ett meddelande. Är det akut får man gå via min familj som kan vidrabefodra till mig via jobbtelefonen vars nr jag inte får ge till vem som helst. Så vet ni det.

Nu måste jag ut o kolla så jag kommer in i bilen. I början av veckan hade nämligen låset o hela dörren frusit fast så jag kom inte in i den. Fick ta Niklas bil till jobbet ist. Det blev så där lagom kul med all stress som uppstod då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...