Om flytten

Efterom jag inte uppdaterat så mycket så ska jag göra det extra mycket idag.

Flyttstädade hela lägenheten i torsdags. Var riktigt svårt o putsa fönstrena o jag vart inte hlet nöjd med resultatet. Så jag trodde jag skulel få gör aom det under besiktningen. På fredagen så väntade jag in besiktningskvinnan o den nya hyresgästen. Den nya hyresgästen kom först. Så jag gick igenom lite grejer med henne. Bland annat frågade jag om hon ville ha den duschhyllan jag köpte i vintras som jag nu inte skulel ha någon användning för. Hon ville gärna ha den. Vilket jag tyckte var bra då jag slapp släpa med mig den hem för o sen bara montera i sär o slänga. Det var ju absolut inget fel på den så hon blev nog bara nöjd.

När mesiktningskvinnan kom så vart jag lite nervös över resultatet. Det är nämligen bara andra gången jag gör en sån här besiktning. Förra lägenheten slapp jag eftersom hyresvärden där var så slarvig att det inte han planeras in innan mitt kontrakt hade gått ut o nycklarna lämnats över. Iaf så gick hon igenom hela min lägenhet o prickade av på ett protokoll. Hon kommenterade att fönstrena såg ovanligt rena ut (What?!?!?) jag höll god min o sa inget om hur svårt jag haft med o få det halvbra. Men tyckte hondet var rent så var jag nöjd. Jag ahde iaf inte godkänt det. Hon tyckte även det var bra att jag inte gjort så mycket hål i väggarna. Lite kul det också för jag har haft mycket saker på väggarna. Men eftersom det var helt nytapetserat var det lätt o bara nypa igen tapeten efter de hål jag gjort när jag väl tog bort de små spikarna igen. Så av 30 hål kanske 5 syntes.

Under tiden som jag bott i lägenheten har det inte funnits någon klädhängare eller hatthylla. Det var först nu under besiktningen som jag fick veta att det SKA finnas i ALLA lägenheter. Så det var en miss från deras sida att de inte satt upp någon. Jag hade ju inte brytt mig o därför inte sagt till.

Fick fullt godkänt på besiktningen o kunde glatt lämna över nycklarna o lämna den lägenheten bakom mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...