Träningsvärk

Igår gjorde jag något jag inte trodde jag någonsin skulle göra. jag klev upp ur sängen kl 07.00 trots att jag egentligen kunde ligga kvar fram till 14.00 (om jag velat) sen gjorde jag mig i ordning och stack till gymmet! Det var ovanligt tidigt för o va mig. Så jag var där o tränade långt innan kl slagit 9.

Idag har jag dock en sju helvetes träningsvärk, och inte vart som helst heller utan i rumpan. Kan knappt sitta. körde lite styrketräning igår bland annat ben o rumpa o det känns!

På vågen går träningen åt fel håll. har gått upp sen jag tog tag i träningen igen, men utseende mässigt börjar kroppen redan bli fastare igen. Iaf inbillar jag mig att jag redan ser det.

Så här ser min stegstatistik ut hittills denna veckan. För den som inte orkar använda sina egena hjärnceller kan jag säga att det tillsammans blir 93750 steg som är 64.6 km med min steglängd. På det kan jag även plussa på all träning på gymmet också.

 

På den övriga träningsformen ser det ut så här. inte så imponerande som det brukade se ut förr, men jag har ju precis kommit igång igen, plus att detta endast är 4 dagars träning. Kommer förhoppningsvis bli mer om jag pallar mig iväg till gymmet idag. Beror lite på. Är extremt trött, omotiverad o har ju rätt ont.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...