Det där med träning...

Igår var jag på gymmet för första gången sedan april. Blev lite konstigt när jag inte kunde gå dit på ett tag. Det började med att jag trampade snett på en pall på jobbet o vred till ankeln. Då kunde jag knappt gå så det var tillräkligt jobbigt o bara klara av arbetsdagarna. Sen dirket när foten började bli bättre åkte jag på magsjuka. Då hade jag varit borta i 4 veckor från gymmet. Kom inte iväg till gymmet då o när semestertiderna på jobbet började var jag för omotiverad o gå o träna när det blev svårare o planera in det.

Men igår var jag alltså där för första gången på ett tag. Kollade min kondis genom o springa på löpbandet. Hade inte förlorat mycket där. Men idag ska jag kolla på trappmaskinen det är där det verkligen märks hur jag är i form.

Ställde mig på vågen innan för o se hur läget är där. Jag visste att det var illa, men jag visste inte attd et var så illa. Har en max gräns för vad jag får väga innan det är akut dags o göra något åt det hela för att jag inte ska falla inväg med mitt BMI. Den gränsen var nu passerad med 1.4 kg. Måste alltså hitta motivation tillatt gå till gymmet mer nu. Är dags o bli av med de 15kg förmycket som jag bär på. Men det räcker att bli av med 3 för att mitt BMI ska va normalt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...