Rädda Kelly

föler en diskussion i en tråd om micah (15åringen som har barn o är rätt "känd" bloggerska) på nätet. Härom dagen fick en snubbe för sig att starta en FB grupp som heter Rädda kelly. (Kelly är alltså barnet) Nu är det ett jäkla liv i den gruppen när alla små fjortisar som försvarar micahs beteende utan att fatta va gruppen går ut på egentligen skriver en massa inlägg. Riktigt roande att hänga med i faktiskt.


Kommentarer
Postat av: Bombshell in a Nutshell

15 år känns väldigt ungt för att vara mamma, kan inte vara lätt med skolgång etc. Men så länge barnet får en rättvis uppväxt (och det hoppas jag hon kan ge, läser inte själv bloggen så jag vet inget om den där familjen), men det känns lite konstigt att man ska kunna bli ansvarig för någon annans liv innan man är ansvarig för sitt eget.



svar: Jag har fått lite smalare fingrar, så det kändes som om jag skulle tappa den :)

2011-03-09 @ 08:08:24
URL: http://bbombshell.blogg.se/
Postat av: Cornelia

jag tycker det är endast sjukt att okunniga människor tar sig så mycket tid att lägga sig i en annan människas liv.. jag följer hennes blogg lite men jag har ingen uppfattning om att hon vanvårdar sitt barn.. jag tror inte kelly är det barn i Sverige som borde räddas mest...

2011-03-10 @ 10:02:18
URL: http://corneliathulin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...