Evigt liv?

 

Från Aftonbladet:

LONDON. Är Nicolas Cage en odödlig vampyr? Det hävdar antikhandlaren Jack Mörd som hittat ett 140 år gammalt fotografi av en man slående lik Hollywood-stjärnan.

Mörd har nu lagt upp porträttet för försäljning på Ebay och kräver minst en miljon dollar, motsvarande sju miljoner kronor, skriver Sun.

– Min teori är att han tillåter sig att åldras tills han blir kanske 70, 80 eller så. Sen kommer Nicolas Cage att dö. Men i själva verket kommer den odöda vampyren föryngra sig själv och snart dyka upp ung igen någon annanstans i världen, säger Mörd.

Torbjörn Ek

 

 


Det fick mig att tänka på detta som jag snubblade över häromdagen. Är Keanu Reeves också odödlig?


Den här bilden sägs vara beviset för att han inte åldras. Även om jag personligen tycker att det är rätt stor skillnad mellan bilderna. Han har fått andra drag på bild nr 2 även om han fortfarande ser väldigt ung ut.

Charlemangne som levde år 748-814. Sägs vara det äldsta beviset för att Keanu är odödlig. Själv finner jag ytterst få likheter. Historien om Charlemangnes död sägs vara det som styrker teorin. För det första så krönte kungen själv sin son några dagar innan sin död. Man tror därför han visste att han skulle "dö". När han väl var död så begravdes han under hastiga omständigheter i kallt väder. Något som visst ska ha varit märkligt på tiden det begav sig. Man tror därför att det inte fanns någon kropp utan begravningen hölls enbart för syns skull.

 


Här nedan är en bild på Paul Mounet. En Fransk skådespelare som sägs ha dött under konstiga omständigheter där ingen kropp gick att återfinna. Han sägs vara samma person som Keanu Reeves. Alltså påstås det att Keanu är odödlig och har poträtteras i sitt liv som Paul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...