Jag vill verkligen inte va kvar längre

Trodde i min enfalld att så fort den jobbiga DC:n slutade på jobbet så skulle allt så småning om bli frid o fröjd. Men det var rätt naivt tänkt.

Det har anställts en ny kille på jobbet. Vi kallar honom A. A är rätt nyinflyttad i sverige från tyskland. Han kan därför inte så jätte bra svenska. Men tillräckligt för o få jobba hos oss verkar det som. A har en konstig syn på jobbet och en konstig attityd mot kunderna. Jag har fått två klagomål på att han dels gör fel o dels att han är ovänlig, mina andra kollegor har också fått höra sånt från kunderna. Detta är långt ifrån bra så vi tog ju givetvis upp det med chefen. För en gångs skull var det inte bara jag som klagade på nått utan alltså även mina kollegor sa ifrån. Trots detta så har det inte gjorts något dirket åt saken. HAn får köra på som vanligt.

Igår fick jag veta anledningen. Han lärs upp till BC, han ska eventuellt ta över grannbutiken då det är tal om att BC:n som jobbar där nu ska bli DC ist. Detta har det gått ryckten om i över 1 år utan att något hänt så jag tror väl inte ås mycket på det. Problemet är att om A ska över till grannbutiken måste någon från grannbutiken komma till oss. i detta fallet blir det M, vi kallar honom det iaf. M är samma nisse som jag klagat på sen han började. Han är en besservisser o helt jäkla dum i huvudet i mina ögon. Jag klarar inte av o jobba med honom eftersom han beter sig så urbota korkat. Min enda tröst är ju att M alltså inte visat framfötterna tillräckligt för o bli nya BC:n i den butiken. De anställde alltså en helt ny kille hellre än lärde upp M.

Problemet nu blir inte att jag kommer får jobba ihop med M. Inte enbart iaf. Problemet blir att M har heltidstjänst i den andra butiken. Det lär han ju inte gå med på o minska ner för o byta butik. Det betyder att det kommer komma en till med heltid till vår butik. Då betyder det att sannolikheten att jag får heltid är lika med noll just nu. Eftersom vi då ha en heltidstjänst för mycket o det står en tjej i kön framför mig just nu som har större chans o få heltid.

Detta suger röv! Jag kommer alltså behöva ta order från puckot M o dessutom få en skit kass lön eftersom jag aldrig kommer får jobba med ansvar nu mer. Hatar det!

Stör mig så grymt på att min chef är en sån f***a att han inte klarar av o höra när han gör fel. För det är där det ligger. Eftersom han o jag jobbat ihop sen båda började i butiken så har jag vågat säga ifrån. När han blev BC så har han gett igen genom o ta ifrån mig ansvar, göra mitt schema cp m.m. Är hel trött på situationen. Vill verkligen ha ett nytt jobb.

Kommentarer
Postat av: Kaptenen

Hej jag har läst din blogg :) jag visste direkt vart du jobbade för jag har samma problem men lösningen finns :) maila mig så kanske vi kan hjälpas åt och snacka :) ha det gott :)

2011-10-16 @ 00:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...