Saker som stör mig med andra bloggar:

* Folk som bytt blogg men fortfarande har bloggen inlagd i nån form av besöksprogram. Det ser helt puckat ut när man hamnar på bloggen o får en utskällning av bloggläsaren för att man inte fattat att man ska besöka den nya bloggen. Säger som så, stäng ner hela bloggen om du nu ändå inte använder den, ELLER byt blogg på "jaga-besökare" sidan.

* Samma folk som ovan kan också ibland sätta lösenord på bloggen?!?! Varför har man då med den på en sån sida där du vill att vilken random människa som helst kan snubbla in på bloggen?

* Alla dessa konstiga bilder folk tar på sig själva eller andra. Anknäbbar, dålig skärpa, konstig kontrast, mysko poser m.m. Det finns en anledning till att jag har ytterst få om en någon bild på mig själv i min blogg.

* Alla dessa rosa bloggar eller hästbloggar! Varför svämmar internet över av dem? Har inget emot bloggarna som så de är bara överrepresenterade enligt mig. Vart o vartannan blogg tycker jag det är rosa på eller så innhåller de hästar. Har sett en uppgående trend med hundar också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...