Sjukling

Gick o blev förkyld. Antagligen för at vi hade öppet fönster under nätterna i sovrummet o jag flera gånger vaknade av att jag frös utan att göra så mycket åt det.

fick ont i halsen o hade svårt att prata, blev även lite hosta då och då. Som tur var satte det sig inte i näsan o jag slapp springa runt o snora ner allt o alla. Försökte ändå med o gå till gymmet en dag. Klarade 30min sen var jag helt död. Man ska inte träna när man är sjuk lärde jag mig då. Så sen blev det stilla stående på träningsfronten fram tills idag. Det är en hel vecka bort från träning det. Jag kände att jag ville orka med jobbet så då fick träningen vänta. Är nämligen en sån person som så länge jag inte riskerar o smitta ner andra så in i h-vete eller klarar mig undan feber då går jag till jobbet även om jag är sjuk. Vi jobbar ju inte så tätt inpå varann så man smittar inte ner varann så lätt med en förkylning. Värre för kunderna då men de får faktiskt härda ut med mig.

Idag var det dags o ställa sig på vågen igen då. Eftersom jag tänkt palla mig iväg till gymmet idag. Ville se hur mycket jag gått back på o bli sjuk. Dessutom har jag under förkylnnge fallti för chokladfrästelsen o ätit lite fö mycket utav det. Döm av min förvåning nrä vågen visade -0.5 kg. Jag ahr alltså fortsatt o gå ner i vikt trots att jag inte tränat. Jag blev jätte glad.

Nu har jag allt som allt gått ner 3.5 kg vilket är ungfär vad en nyfödd bebis brukar väga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...